maanantai 28. joulukuuta 2015

UNELMAT JA UNELMAT...

...joista siis toinen toteutui ja toista työstetään. Seuraavassa kerron vihdoin viimein yhden unelman toteutumisesta. Se on penkkiurheiluosastoa ja sitten vähän tulevan unelman toteuttamisesta.

Penkkiurheilua:

Olimme siis Lontoossa (taas) ja vihdoin toteutui jalkapallo-ottelu Crystal Palace - Manchester United. Saimme matkaseuraksemme siskoni M:n ja miehensä P:n. Lähdimme hyvissä ajoin lauantaina 31.10 kohti Etelä-Lontoota ja Selhurst Parkia. Tunnemme reitin kentälle jo hyvin mieheni I:n kanssa, mutta tällä kertaa päätimme poiketa kannattajien pubissa ennen peliä. Näimme sitten samalla tämän kylän keskustaa. Pubiin pääsi vain kannattajat, mutta meillähän oli huivit jo kaulassa ja liput mukana, myös Suomen lippu.

Pubissa katselimme ensin Chelsea-Liverpool matsia. Loppupelin näimmekin pääottelua odottaessamme Selhurst Parkin näytöltä. Liverpool voitti P:n riemuksi 3-1. P:kin pääsi nauttimaan pääpelistä riemu rinnoin.

Oli kyllä hieno kokemus, taas. Pelimme päättyi tasan 0-0 eli emme nähneet yhtään maalia, mutta jännittäviä tilanteita sitäkin enemmän. Viihdyimme kaikki pelissä hyvin. Muutama kuva reissusta.


The Albion


Matkalla kannattajien pubiin pre-match. Aurinkoinen sää ja n. +15 lämpöä. Etuterassi ei kuitenkaan ollut auki.











Kannattajien pubissa


Katseltiin Chelsea - Liverpool peliä noin lämmikkeeksi.













Rooney ja Mata juonivat
Rooney ja Schweinsteiger


Pääsimme tosi lähelle pelaajia, koska paikkamme olivat rivillä 3.





Näkymä Towerista
Towerin sisäpiha
















Jalkapallo-ottelun lisäksi ehdittiin kiertään taas Lontoota ristiin rastiin. Sunnuntaina kohteena Tower.



Elävää musiikkia Lamb&Flag pubissa
 Illallisen jälkeen pubikierroksella poikkesimme kuuntelemassa elävää musiikkia lempipubissamme Lamb&Flag´ssa, joka on yksi Lontoon vanhimmista ja suosituimmista pubeista.









Urheilu:

Oma urheilu on sujunut hieman nihkeästi, mutta joulun jälkeen alkaa tosi toimi. Olen kuitenkin jonkin verran  juossut, mutta muu aktiviteetti on jäänyt vähemmälle. Jalka on tällä hetkellä " se mitä se on". Yleensä ei ole kipeä juostessa vaan vasta aamulla tai yöllä (?) Oikeastaan akilles ei enää ole muuta kuin "paksuna". Nyt kipeytyy enemmänkin kantakalvo. Se ei tykkää yhtään lepopäivistä vaan on parempi kun tekee edes jotain (?). Yhdet Adiddaksen ulkoilukengät ei sovi ollenkaan, vaan niiden käytön jälkeen on kipuja. No, ne onkin nyt boikotissa, vaikka olisivat muuten käytännölliset näillä rapakeleillä.
Joulun jälkeen aloitan uuden osion tänne blogiin. Olkoon nimenä Tähtäin kohti Lontoon Maratonia/ The Aim Towards London Marathon. Seuraavassa blogissa esittelen harjoitussuunnitelmani.


Askartelu:

Kuten aina ennen joulua harjoittelu/urheilu jää askartelun ja käsitöiden varjoon. Olen ollut kolmissa joulumyyjäisissä tänä vuonna. Vaikka tuotteet ovat valmiina, niin valmisteluissa menee aikaa. Ja lisäksi aina vasta viime hetkillä löytyy ideoita, jotka haluaa toteuttaa. Tänä vuonna myynti oli aika hiljaista. Liekö taloustilanne vaikuttanut jo joulumyyjäisiinkin.
Muutamia joululahjojakin olen itse valmistanut. Niistä varmaan myöhemmin, ettei pukin salaisuudet paljastu.

Pirkkalan joulumyyjäisissä


Äiti A myymässä


















Muutamia kuvia tekeleistäni:


Lyhty oli myyntimenestys
Seisova kortti uutuus

Kummipojan joulukortti


Ripustettavat pyyhkeet kaverille

2 kommenttia:

  1. Olipa teillä hyvät näköalat Lontoon pelissä :)
    Ei ihme , että lyhty oli suosittu , on tosi kaunis !
    Hyvää loppuvuotta ja onnea uudelle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelimme ensin, että oltaisiin liian lähellä, mutta harvoin sitä pääsee noin lähelle maiilmanluokan pelaajia ;). Lyhtyjä täytyy valmistaa taas ensi vuonna, kivaa näpertelyä.
      Teille myös hauskaa vuoden vaihdetta ja menestystä uudelle!

      Poista