keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

KAATUMISEN FILOSOFIAA...

... ehtii hyvin miettiä, kun 3km:n kohdilla pitkällä lenkillä, teet tiikeriloikan vasemmalle kyljellesi. Juuri muutama päivä aiemmin olin selvinnyt puolispagaatistani hyvillä mielin pystyasennossa niin sunnuntain pitkällä lenkillä menin pitkälleni. Hissuttelin siinä kohti Niihamaa samaa reittiä, jota olin mennyt pari kertaa aiemmin tällä viikolla. Yht´äkkiä oikea jalkani osui johonkin esteeseen ja siinä samassa liuin vasemmalla kyljelläni ravassa. Ylösnoustuani tutkin mihin olin kompastunut ja huomasin maasta törröttävän terävän juuren pätkän. Merkkasin sen katkaistulla risulla, koska irti en sitä saanut ja pyöräilijät voisivat ajaa siihen renkaansa rikki.
Jatkoin sitten lenkkiäni kaatumisen filosofiaa miettien. Kun oikea jalkani osui esteeseen, niin vartaloni lähti kiertämään myötäpäivää ja putosin vasemmalle lantiolle ja otin vasemmalla kädellä vastaan. Vasen jalkani oli ehtinyt jo hieman koukkuun alleni. En siis jostain syystä mennyt aivan mahalleni. Vaikka vasenta lonkkaa ja pakaraa kimoilikin jatkoin matkaa muistellen myötätunnolla  niitä useita juoksijoita, jotka ovat ihan kisassa kaatuneet. Heti tuli mieleeni tämän vuotinen New York:n puolimaraton, jossa kärkipään mies juoksija kaatui. Samoin yhtenä vuonna Tukholman maratonilla naisten voittaja kaatui. Nämä molemmat asfaltilla. Ja sitten tietenkin mieleen tuli kaikista ikimuistoisin kaatuja, radalta, Lasse Viren.
Ekan lenkin päätteeksi 11km:n jälkeen kävin kotona hakemassa mieheni I:n mukaan lenkille. Samalla vaihdoin puhtaat vaatteet ylle, etten pelästyttäisi tai hämmästyttäisi muita liikkujia.

Tiikeriloikan jälkeen
Kättä suojasi hiha
Onneksi muuta ei tapahtunut, kuin että pakaralihas ei loppu lenkin aikana tykännyt ylämäistä.









 

 

 

 

 

 

Urheilu:

Viikko 13 meni muuten ihan hyvin, kun juoksua tuli 83,7 km ja 2 x 45min. punttisalitreeni + 5,85km soutua (lämmittelyinä). Vähän alkaa taas olla yksipuolista tämä treeni, kun juoksun lisäksi on vain nuo kaksi punttisalitreeniä ja vähän soutua. Yritetään kehitellä jotain uutta ja sille aikaa.

Neljännesvuoden saldo tammi-maaliskuu:

Juoksua         910,18km
Kuntosali      10h30min
Zumba           2h
Vatsa-peppu   2h
Soutua           5,85km


Askartelu:

Ei mitään uutta tässä kategoriassa. Loppuviikosta on varmaan esillä muutama tilattu kortti.


 

2 kommenttia:

  1. Komeita saldoja ! Onneksi ei sattunut pahemmin kaatuessa . Terkkuja , teillä reissu lähenee ;)

    VastaaPoista
  2. Eniten kolhiintui varmaan itsetunto ; ). Aloitin jo loman ja kohta matkaan.

    VastaaPoista