perjantai 4. heinäkuuta 2014

KAMAT KASAAN KESÄYÖN UNELMAA...

...varten. Olo on kuin olisi liittymässä Shakespearen saman nimiseen komediaan. Tuleeko tästä komedia, farssi vai suuri tragedia?

Nyt suoritin tankkausta muutaman päivän eli söin enemmän ja enemmän hiilihydraattipitoista ruokaa. Pari päivää join maltodekstiinillä terästettyä juomaa. Myös tänään join maltojuomaa vielä hieman. Aion vielä syödä kunnon pasta-aterian. Toivon, ettei energiavajaus iskisi matkalla, vaikken kauheasti energiaa pysty mukaan ottamaan siis lähinnä kantamaan. Ja tunnetustihan mulla muutenkin tuo energianottaminen tekee tenän jossain kohtaa. Ja nyt ei ole paljoa valinnan varaa kun itse joutuu kaiken kantamaan.

Vaatteiksi olen valinnut uudet Niken urheilurintaliivit. Sain edullisesti Stadiumin alesta. Vaikuttivat parilla lenkillä oikein hyviltä eivätkä rassanneet. 



Joudun laittamaan pitkät juoksutrikoot (Nike), koska ennakkkotiedoissa oli, että reitillä paljon nokkosta. Reittimestrin mukaan napaan asti, joten mulla (159cm) ihan kanaloihin asti. Paitaa arvon vielä pitkä- vai lyhythihainen. Illaksi on luvattu ihan lämmintä +19 ja yöksikin kylmimmillään +9, joten lyhyellä voisi pärjätä läpi yön. Toisaalta, kun energiat vähenee niin hitailla osuuksilla voi vilu tulla. Varmaankin pakkaan ohuen pitkähihaisen paidan Minigrippiin ja reppuun (näin tein). Jalkaan kahdet ohuet sukat (Sidoste ja Brooks), jotka hankaavat sitten toisiaan (toivottavasti) sekä Salomonin Speedcrossit. 

Hienoa juuri tätä kirjoittaessani, yllätys, sataa kaatamalla. Ei tällaista luvattu. Poutaa piti olla!

Muu varustelu menee järjestäjän pakollisten varusteiden listan mukaan:

Osallistujalla on oltava mukana vähintään seuraavat varusteet
  • Juomareppu tai muu nestesäiliö > Camelpak Dart 1,5l vesisäiliö +vyölaukku
  • Evästä > GU-geeli 9kpl+Squeezy energiapatukka 2kpl+hedelmäsokeripastillit 1pötkö 
  • WWW-selaamiseen kykenevä kännykkä täydellä akulla vesitiiviisti suojattuna > Nokia Lumia ilman vara-akkua
  • Otsalamppu tai pyörän lamppu - kartan lukemista, tarkistuspisteitä ja pimeimpiä polkutaipaleita varten.> Vanha otsalamppu, toimii. Paristot vaihdettu.
  • Vedenpitävä karttasuojus (A3)>  Muovisuoja
  • Heijastin tai punainen valo repun takaosassa, juoksijan selässä tai polkupyörän takaosassa > Lisäheijastin vaikka repussa heijastinnauhat
  • Säänmukainen vaatetus> Edellä mainittu
  • Avaruuslakana > On
  • Ensiaputarpeet (laastaria, urheiluteippiä, side vesitiiviisti pakattuna)> On
  • WC-paperia> On tai oikeestaan nenäliina paketti
Suositeltavia varusteita:
  • Kompassi > Ei ole enkä osaisi käyttääkään enää
  • GPS-laite tai GPS-ominaisuuden sisältävä kännykkä > Garmin juoksutietokone+Lumia



Näillä lähdetään klo 18.30 kohti Jyväskylää ja Laajavuorta. Pääsen siis Petrin http://pjhpjh.blogspot.fi/  kyydissä ja on luvannut katsoa, että pysyn porukassa.

Jos Kesäyön unelma toteutuu voin saada Ultrahörhön arvonimen. Palataan asiaan raportin merkeissä. Ei muuta ku menoks ja autshh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti