sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

ASKARTELUUN...

... vauhtia, kun paikat on kunnossa. Siis harrastehuone on nyt sitten saatu suurinpiirtein järjestykseen. Muut "paikat" (jalka) ei muuten ole kunnossa, mutta jatkohoito ja kuntoutus jatkuvat.

Koska eilen olin vesijuoksussa ja kävelin aika paljon sisällä ilman keppiä, päätin tänään pyöräillä ja tehdä jalkajumppaa.



 "Anneaulikin" pyörä sai kyytiä. Aloitin varovaisesti vain 15min. pyörityksellä, koska sääri tuntui eilisen jälkeen hieman aristavan.
Sain säädöt kohdilleen ja vastusta laitoin 60W (mitä lie tarkoittaa). Kiitos vielä lainauksesta.










 

Sitten vielä lihasjumppaa vastuskuminauhaa käyttäen. Tässä nilkan ojennusta ja koukistusta. Lisäksi muita lihaksia vahvistavia liikkeitä.

No, niin se siitä ns. urheiluosuudesta. Laitetaanpa pitkästä aikaa vähän askarteluunkin liittyvää.

 

Harrastehuone:

 

Mielestäni uudesta askartelutilastani tuli oikein hieno. Ja mitä tänään pääsin kokeilemaan, niin vaikuttaa ihan toimivaltakin. Sain kaikki ne aiemmin näyttämäni tarpeelliset tavarat sopimaan (jota mieheni I vähän ensin epäili). Olin aika tyytyväinen, kun hyllyssä on vielä ainakin kaksi ihan tyhjääkin laatikkoa.

Läpinäkyviä muovilaatikoita ostin muutaman Clas Ohlsonilta ja yhden näkymättämissä olevan pahvilaatikon sekä tuon lattialla olevan harmaan myovilaatikon (käsityölehdet).

Löysin Tiimarin 70% alehyllystä nuo mustat lokerikot (á 3.30), ylimmäisellä hyllyllä näkyvät mustat ja valkoinen laatikko (2,50/2kpl) ja toiseksi ylimmällä vasemmalla olevat laatikot (2.10/2kpl).

Kyllä kelpasi askarrella tilavalla pöydällä, toimivalla hyllyllä ja uudella eBosserilla.Tuosta eBosserista kerron myöhemmin. Mutta hyvä peli on!


 

Tänään askartelin taas rippikortin. Tämän kertainen menee serkkuni tytölle. Sama teema jatkuu. Tähän korttiin laitoin sisälle värssyn ja lahjakorttikotelon.







Nyt täytyy mennä hyllyn rakentaja mieheni I:n kanssa viettämään vapaa iltaa ja huomenna yhteinen vapaapäivä.




1 kommentti:

  1. Moi! Kylläpä tuli hieno teidän askarteluhuoneesta, se oli vielä hyrskyn myrskyn kun kävin viimeksi Lyylin luona! Kiva, että jalkakin alkaa pikkuhiljaa kestää rasitusta, pitkä juttu se on ollut ja vaatinut pitkää pinnaa. Tsemppiä vaan edelleen! Terveisiä täältä Vellamosta!

    VastaaPoista