sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

PITKÄSTÄ AIKAA...

...kuulumisia. Kuten arvaatte telakalla ollessa ei paljon kerry kertomista urheiluaiheiseen blogiin. Askartelukin on ollut telakalla, kun sain mieheni I:n houkuteltua lomallaan remontoimaan harrastehuonettamme,  sen askarteluosuudelta. No, nyt siis pitkästä aikaa vähän päivitystä urheilusta ja askartelusta.

Urheilu:

"Paras uusi ystäväni" viime viikkoina, jo 5 viikkoa!!!, on ollut kyynärsauva. Nyt siis alkaa jo ihan tosissaan välillä ottaa päähän tämä "yksikätisyys". On monia pieniä ja isompia asioita joita on vaikea tehdä yhdellä kädellä. Joitakin oppii soveltamalla, mutta tänäänkin taas on pinna kiristellyt, kun ei hommat luista.

Lisäksi huomaan olevani kateellinen kaikille niille juoksijoille, joita näen päivittäin. Viime päivinä olen vannonut, etten ainakaan vuoteen valita "kun TÄYTYY lähteä lenkille".

En minä sentään ihan tekemätön ole ollut. Vesijuoksussa ja kuntosalilla olen käynyt siten, että 2-3 kertaa viikossa kumpaakin. Viime viikolla en tosin harrastanut niitäkään, kun olimme mieheni I:n kanssa pienellä lomamatkalla Lontoossa.


Ennakkoon vähän pelkäsimme kuinka jalka kestää yleensä matkoillamme tapahtuvan runsaan kävelyn. Jalka jaksoi ihan hyvin, mutta oikea käsi oli kovilla tukiessaan kävelyä kepillä. Joka paikassa oli myös paljon portaita, kuten kuvassa näkyvässä Windsorin linnassa. 
Metron liukuportaat olivat mielenkiintoiset, koska niissä seisotaan oikealla ja vasemmalta ohitetaan. Jouduin pitämään oikealta puolelta kaiteesta kiinni vasemmalla kädellä, jos joku vahingossa tönäisee ruuhkassa. Muuten matkailu kepin kanssa sujui hyvin, koska kanssaihmiset huomioivat minut ja sain aina heti istumapaikan niin metrossa, junassa kuin pubissakin! Myös lentokentän turvatarkastuksessa pääsin jälleen erityistarkastukseen.



Tällä viikolla ehdin sitten pitkästä aikaa vesijuoksuun. Aamuvuoron jälkeen ei olisi oikein huvittanut ja yritinkin keksiä tekosyitä etten ehdi yms. Mutta sitten kerroin itselleni, että pitää mennä edes lihomisen estämiseksi ja ehkä se vesijuoksu auttaa pitämään edes jonkinlaista kuntoa yllä. Houkuttelin itseäni, että juoksisin edes 30min. Hyvä oli, että menin. Uimahallille päästyäni olin jo vähän piristynyt. Uimahallissa oli vain vähän väkeä, joten pääsin vesijuoksemaan ihan omaa vauhtiani, vain muutamia ohituksia tehden. Lie mistä johtunut, mutta aiemmin olen ehtinyt tunnissa juosta 18 kertaa altaanmitan edestakaisin, niin nyt meni 20 kertaa ja alle tunnissa. Joten kyllä kannatti lähteä.
Ja lauantaina yövuoron jälkeen herättyäni lähdimme mieheni I:n kanssa punttisalille. Kädet, selkä ja vatsa saivat taas kyytiä niin, että hiki lensi.

Maanantaina menen vielä työterveyslääkärille kyselemään ohjeita ja lähetettä askelklinikalle. Aloitan myös viikon kestävän Jutta Gustafsbergin ohjeisiin perustuvan kuntodieetin. Sitä se liikkumattomuus, lomailu ja syöpöttely (juopottelu) teettää.

Askartelu:

Askartelu menee nyt sitten enimmäkseen mieheni I:n saavutusten piikkiin. Hän askarteli harrastehuoneeseemme uuden avohyllyn nurkkakaapin tilalle.


Nurkassa oleva 60x60cm kaappi oli epäkäytännöllinen syvyytensä vuoksi. Sieltä oli hankala löytää mitään.








Nyt tilalla on 45cm syvä ja 120cm pitkä avohylly. Kirjotuspöydälle mieheni I kiinnitti vielä pöytähyllyn. Tänään pääsin jo laittamaan tavaroita paikoillen. Laitan kuvaa, kun saan homman loppuun.







Nämä tarpeelliset tavarat täytyisi saada järjestettyä hyllyyn.                                                                                                                                                                    
Tarpeellista tavaraa
Nämä olivat varastoituina työhuoneeseen

2 kommenttia:

  1. Olet sää vaan aktiivinen "raajarikko " ! Mullakin loma loppuu ja huomenna töihin, onneksi kesä jatkuu :) terkkuja sille I : llekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla niin aktiivinen, kuin "raajarikko" voi ; ) I:lläkin loppuu loma, joten te palaatte molemmat normaali järjestykseen. Voimia! Ehtiihän sitä kesästä vielä nauttia.

      Poista