maanantai 9. syyskuuta 2013

INTIAANIKESÄSTÄ NAUTTIEN...

...liikunta maistuu. Pääsinpä minäkin vielä nauttimaan metsässä juoksusta ennen kuin rospuuttokelit taas alkavat. Viikonloppuna oli tosi hienot ilmat. Oli hyvä tehdä ns. rypäsharjoittelua á la Jaavi. Tosin olen sanonut, että vaikka tulisi taivaalta Pispalan akkoja äkeet selässä, niin tämä plikka juoksee, kun taas pystyy. Tosin pahimmilla keleillä meillä on tuo Tunturin etelän kelien varmistaja, lue: juoksumatto.

Urheilu: 

Kuten arvelin torstain lepopäivä teki terää ja perjantaina juoksu taas luisti.
Perjantaina pitkästä aikaa reilu 9km lenkki. Päätin lähteä tekemään Mannerheiminkallion lenkin, jossa tosi kova nousu. Lisäksi vielä toinen lenkki. Perjantainakin pystyi hyvin lämmön puolesta juoksemaan lyhyissä juoksuvaatteissa, joka lisäsi nautintoa. Juoksu kulki ja olin siitä iloinen. Vähän iloa latisti, kun katsoin mittarista, että vauhti oli tosi hiljaista (keskivauhti 7:00min/km). Ilmankos sujui hyvin :). Lenkin päälle vielä 3x15 vatsapyörää. Illan toinen treeni jäi tekemättä, kun innostuin askartelemaan: )

Lauantaina kävin 8km lenkillä. Taas aurinkoinen aamu ja lyhyet vaatteet päälle. Vauhti parani jo hieman 6:24min/km. Tunnin päästä lähdin pyörällä töihin. Piti mennä palauttelemalla, mutta vauhdinhurma iski ja tulikin päästeltyä taas täysillä. Töissä huomasi, että reisilihakset olivat hieman maitohapoilla. Sitä kesän vähäinen treeni tekee. Illalla pyörällä palatessa jalat toimivat kuitenkin ihan hyvin.  Polkupyöräilyä yhteensä reilu 20km.

Sunnuntaina vielä samaa settiä. Aamulla tein vain 6km lenkin (6:18min/km), koska päätin tehdä myös tämän viikon toisen punttitreenin. Aloitin uuden vanhan kahvakuulatreenin eli Markon Kahvakuulaohjelma ultrajuoksijalle . Sitten pyörän selkään ja töihin. Nyt meni kisaksi yhden miehen kanssa, joten taas mentiin...



 


Kun sunnuntaina palailin töistä klo 22 jälkeen polkupyörällä niin kyllä oli ihanat tunnelmat Petsamon omakotitaloalueella. Lämmin ilma (n.15 astetta) ja ne tuoksut! Grillin tuoksua, vähän tervaa ja voimakas omenien tuoksu. Autshh!

1 kommentti:

  1. Moro! Kiva kun juoksu taas maistuu ja paikat kestävät! terveisin vellamolaiset

    VastaaPoista