maanantai 16. syyskuuta 2013

PROJEKTIN ETENEMINEN...

...jatkuu hitaasti, mutta varmasti. Siis projekti "-4kg ja kunto ylös". Ihmettelette varmaan mihin seuranta tästä asiasta jäi. No, se jäi kovan treenamisen jalkoihin, hih!

Projekti -4kg ja kunto ylös:

Punnitus ma 9.9 antoi tuloksen 59.9 kg eli -1.1 kg.
Lievä pettymys oli, että vain näin vähän putosi. Lähtöpainoa kun oli niin paljon, ettei ole aiemmin ollut. Aikaisemmin on pienemmälläkin lähtöpainolla pudonnut enemmän. Yritän selittää asiaa sillä, että olen tehnyt enemmän punttitreeniä eli lihas painaa enemmän kuin rasva (?). Dieetistähän en lipsunut, vaan vedin sen tiukasti. Toisen viikon aloitin kevyemmällä dieetillä eli syön normaalia kotiruokaa, mutta herkut edelleen pannassa. Rahkan tilalle otin välillä viilin. Vanha herkku viili, banaani ja kaneli palasi ohjelmaan. Lisäksi jäin koukkuun porkkanan pureskeluun iltaisin. Aiemmin olen saanut mahanpuruja raaasta porkkanasta, mutta nyt tuntuu vatsa sulattavan hyvin. Raejuusto ja hedelmät maistuvat.
Tänä aamuna piti olla 2.vk:n punnitus, mutta vaaka oli makuuhuoneessa ja mieheni I nukkui, joten punnitus huomenna.

Urheilu:

Maanantaisesta punnituspäivästä tuli vähän kuin vahingossa lepopäivä. Töiden jälkeen touhuilin sen verran, etten enää lähtenytkään lenkille. Kokeilin sen sijaan toisenlaista hikijumppaa, josta kerron myöhemmin tällä viikolla ; ).

Tiistaina juoksin pitkästä aikaa töistä kotiin. Tulin tietenkin metsän kautta. Vielä oli lämmin, vaikkakin pilvinen päivä. Johtuiko lyhyistä juoksuhousuistani vai lämpimästä päivästä, niin sain vihellyksen perääni. Eipä ole sellaista sattunut ainakaan 20 vuoteen, että olisi perään vihelletty. Olen sen ikäinen ihminen, että otin sen imarteluna, en seksisminä ja hymyilin vain iloisesti. Kotona kerroin miehelleni I:lle, että askel nousi kuin kauriilla tuon jälkeen.

Keskiviikkona 7km juoksua ja päälle kahvakuulatreeni.

Torstaina lähdin heti aamutuimaan klo 7.00 lenkille, koska minulla oli hieroja jo klo 9.00. Olin suunnitellut tästä päivästä lepopäivää, mutta kun velttoilin maanantain, oli noustava ennen hierojaa lenkille. No, vapaapäivä tuntui mukavan pitkältä, kun malttoi herätä ajoissa. Hieronta teki tosi hyvää. Pyysin Karia hieromaan varsinkin selkää. Hän sanoikin, että selkä ja niska ovat aika hyvin jumissa.

Perjantaina pääsimme mieheni I:n kanssa taas pitkästä aikaa yhteislenkille. I on potenut kantapää vaivaa ja yrittänyt levolla päästä siitä eroon. Juoksin ekan kerran osan matkaa asfaltilla. Ei tuntemuksia.

Lauantaina askartelin aamupäivän ja sitten iltapäivällä tuli ManU-Crystal Palace ( I:n joukkue) peli, joten lenkkini alkoi vasta klo 17:00. Ja lenkki sujuikin oikein hyvin. Kävin Niihaman majalla, 11,5km. Keskivauhti oli vain vähän päälle 6min./km. Olin syönyt ja hyvin levännyt ja juoksu maistui kuin entiseen malliin. Päästelin menemään oikein iloissani. Ehkä se kunto sieltä taas löytyy.

Sunnuntaina kevyt 7,5km I:n kanssa. 

2.-8.9 tuli juoksua 40.71km, pyöräilyä 60.64km, kuntosali 50min. ja kahvakuulaa 20min setti + muuta lihasharjoittelua 30min.

9.-15.9 juoksua 53.38km, kahvakuulaa 2 x 20min setti.

Juoksukilometrit ovat lisääntyneet maltillisesti ja tällä menolla loppukuusta pääsee jo normaaliin 70-80km/vk.


Viikolla oltiin ostoksilla mieheni I:n kanssa. Lähestyessämme kassaa mieheni I katsoi ostoksiamme, kahvakuula ja kaksi kerää villalankaa. Hän lausahti osuvasti:

"Naisen elämän kaksi ääripäätä kahvakuula ja villalanka"

 

 


2 kommenttia: