lauantai 15. maaliskuuta 2014

RAUHAISELOA...

... eli hidasta palautumista treeneihin. Hirveästi ei ole juoksukilometrejä vielä tullut ja kuntosalitreenitkin on välillä kärsineet muista kiireistä.

Urheilu:

Viikko sitten perjantaina aloitin uuden kuntosaliohjelman, jota jatkoin toisella ohjelmalla lauantaina. Perjantaina tein Juoksijan lihaskunto-oppaan mukaisen treenin ja lauantaina Juoksijan keskivartalo-oppaan treenin. Oppaat löytyvät osoitteesta www.fitlandia.fi/treenioppaat. Yllätin itseni selviämällä dipistä niinkin hyvin. En ole kehdannut sitä julkisesti yrittää, mutta hyvinhän se meni. Eikä core ihan huonossa kunnossa ole, kun tuo minuutin lankkupito menee aika helposti. Tosin täytyy maksimia yrittää parantaa. Tällä viikolla en ainakaan vielä ole ehtinyt tehdä uusia ohjelmia ollenkaan, joten aloitus tosi heikko.
Sunnuntaina juostiin mieheni I:n kanssa pitkästä aikaa yhteislenkki, 8km, ja hienossa säässä. Tällä viikolla kertyi muutama lenkki. Perjantaina olin vihdoin hierojalla. Tänään iltapäivällä piti juosta 10km:ä, mutta jätin 8km:n, kun vasemmassa pakarassa alkoi tuntua sama lihaskireys, kun silloin Endurancessa. Päätin "säästää" lihasta ja siirtää 2km:ä huomiseen.  
Ensi viikko alkaa kahdella vapaa päivällä ja tarkoitus on palata normaalimpaan treenaukseen eli kokeillaan kahden treenin päiviä vapailla.
Tarvis varmaan vähän treenata, kun tuli tänään ilmoittauduttua Kokkola Ultra Run ´n 12 h juoksuun.

Askartelu:

Sain mukavaa sähköpostia keskiviikkona, kun ylipolvensäärystimet saanut asiakas lähetti kuvan itsestään ja säärystimistä. Oli kovasti tyytyväinen ja kuvassa näyttivätkin oikein kivoilta.

Keskiviikkona sain vihdoin tilaamani merenneito -leimasimet ja pääsin tekemään tilattua syntymäpäiväkorttia. Olin tehnyt pohjatöitä jo valmiiksi, mutta vähän piti vielä suunnitelmia muuttaa. 


Kansi
Kortti sisältä





















Tein myös äidilleni A:lle yhden 2-osaisen syntymäpäiväkortin ja yhden 1-osaisen kortin sekä vein pari korttia "varastoon". Nämä kortit syntyivät uudehkon idean perusteella aika nopeasti. Tosin aikakin kävi hieman vähiin, kun olin luvannut toimittaa kortit keskiviikkoiltana perille.


2-osainen perhoskortti
1-osainen postikorttimalli


















Tällä viikolla tulikin tekeleistä positiivista palautetta, joka tuntuu oikein mukavalta. Nyt pitää valmistaa muutamia perhoskortteja, merenneitokortteja ja pääsiäiskortteja sekä aloittaa tilauskorttien suunnittelu. Kivaa!






 

3 kommenttia:

  1. Suloinen ja hauska tuo merenneitokortti :) antoisia vapaapäiviä , tän loma loppuu :( ja teillä reissu lähenee = kateellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla piitkä loma lähenee eli 2vk 2pv töitä. Merenneitokortteja suunnittelen lisää erilaisia. Miten ne nkin niin salaperäisiä, meneiltä ajoilta yms.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista