keskiviikko 24. tammikuuta 2018

KERÄILYÄ...

...voi siis juoksijakin harrastaa. Silloin yleensä keräillään kilometrejä. Kyseessä voi olla myös maratonien, juoksukenkien, "härpäkkeiden" tms. keräily. Minulla oli siis viime viikolla kyse kilometrien keräilystä. Tosin "härpäkkeitäkin" kertyi, mutta palaan niihin vähän myöhemmin.

Vielä ei 100km:n viikko toteutunut, mutta yli 90km:n pääsin eli 91,26km juoksua kertyi. Lukuun ei viime viikolla sisältynyt ollenkaan maratonia. Petrin maraton juostiin vain perjantaina, joten siihen en tällä kertaa osallistunut. Juoksin kuitenkin la-su 50km, kuten edellisenäkin viikonloppuna. Tänä viikonloppuna juoksin molempina päivinä 25km. Ihmeellisesti otti enemmän voimille kuin se 42,2km + 8km. Lauantaina meni vielä aika hyvin ja sunnuntaina eka 10km, mutta sitten puuduin. Varsinkin "viimeiset 5km:ä on aina pitkät niin ..." Mietin tälle syytä ja jonkinlaisen selityksen lopulta keksinkin. Ensinnäkin takana oli jo se 40km:ä juoksua viikolla ja sitten juoksin nuo 25km:n lenkit n. 1:15min/km nopeampaa vauhtia kuin aiemmat maratonit. Sitä vauhtikestävyyttä kun ei ole. Onneksi on vasta alkuvuosi ja nyt luodaan sitä pyramidin (kunnon) jalustaa. Toivottavasti aika riittää vauhdinkin kehittämiseen.


Päätin sitten lähteä 28.1 suorittamaan kotirataultraa Espoon Esport Arenalle:

Kappaletavaralaskuri
Hei reippaat juoksijat! Kotirataultra-päivänä olisi mahdollisuus juosta Esportilla joko 25 km, maraton tai 50 km. Maraton 109 kierrosta ja 50 km 129 kierrosta. Kaino vaatimus osallistumiseen on halpis "kappaletavaralaskuri", joka todettiin viime kerralla parhaimmaksi kierroslaskijaksi. Sekä sis.pääsymaksu 12 eur. Omat juotavat ja naposteltavat mukaan. Lähtö tällä kertaa samasta paikasta kuin 24 h 🙂. Toivottavasti nähdään areenalla 😀!!!

Jos kiinnostaa, niin lisätietoa löytyy Facebook ja haku 50km tai maraton.

Aiemmin mainittua "härpäke"- osastoa edustaa tuo hankkimani kappaletavaralaskuri. Tällaista meillä ei vielä ollutkaan ; ) Sain juoksun järjestäjä Heliltä neuvon käydä Puuilossa, jossa härpäke hintaan 4,90€. Mikäs tällä on kierroksia napsia - ne 129 kappaletta. Palataan tämän "härpäkkeen" käyttöön, kun kerron kokemuksesta sunnuntain jälkeen. On kiva mennä tapaamaan juoksukavereita ja muistelemaan vuoden 2014 24h -kisaa.

Täytyy myös kertoa yhdestä hyvästä ale-löydöstä:

Hyvä ale

Pyöräilyyn "sisähousut"
 







 


Ostin viime kesänä netistä pyöräilyshortsit, joista kerroin täälläkin. Shortsien mukana tuli sisähousut pehmusteella. Ihastuin niihin kovasti, mutta en enää onnistunut saamaan niitä lisää. Nyt Prismassa käydessäni silmiini osuivat nämä Graftin sisähousut ja vielä alle puoleen hintaan. Ovat oikein kätevät, kun voi käyttää mitä vain urheiluhousuja tai - trikoita pyöräillessä. Tykkään kovasti noista pehmusteista, kun niiden kanssa takapuoli ei kipeydy.



Vielä viimeisin vaan ei vähäisin "härpäke". Ihana mieheni I panosti keväiseen juoksuretkeeni Keys100:lle ja osti:

...ja lisävarusteet
Actionkamera...

 Tällaistakaan meillä ei  vielä ollut. Mieheni I haki ensin kameran ja olin itse juuri päättänyt ostaa nuo lisävarusteet, kun nekin jo ilmestyivät pöydälle. Tiedoksi, että nuo lisävarusteet sisältävät valjaat, joilla kameran saa kiinnitettyä esim. juoksijan rintaan, awink, awink...

GoPro HERO 5 - entistä rankempaan actionelämään

 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti