sunnuntai 12. toukokuuta 2013

VIIMEISTELYÄ...

... on suoritettu tällä viikolla Kuopio 6h run ´a varten. Viime viikolla sain sitten tämän kevään ja harjoitusjakson ekan yli 100km:n viikon täyteen. Jippii!! Ja jalat olivat kovilla. Varsinkin, kun hierojani karkasi juuri parahiksi lomille, enkä siis päässyt hierottavaksi.

Lauantaina juoksin 10km:n lenkin ja lenkki meni ihan kohtuullisesti. Vähän lopussa taas arvelutti sunnuntainen pitkis. Sunnuntaina juoksin jo tutuksi tullutta "kotirinkiä" eli 5km:n lenkkiä, jolla pääsee välillä kotipihaan huoltoon.

Huoltopöytä
 Testasin samalla PowerBarin geelejä ja hyvin tuntui uppoavan. Kahdella ekalla pysähdyksellä urkkaa eli urheilujuomaa. Eka geeli 15km:n kohdalla ja siitä sitten 5km:n välein. Vettä toisessa pullossa geelien ottamista varten. Mieheni I tuli juoksemaan 10km minun kanssani ja se kyllä helpotti 30km:n urakkaani. Hieman harmittaa, kun ei saa tsempparia mukaan Kuopioon.


Juoksukello näyttää ylimmässä ruudussa käytetyn ajan. Vas. alhaalla viimeisen kierroksen vauhti ja oik. alhaalla koko matkan keskivauhti.




Tässä kuvassa näkyy ylhäällä kellon aika. Vas. alhaalla kierrosvauhti ja oik. alhaalla kuljettu matka.




Juoksumatka siis 30.26km, käytetty aika 3:09:49 eli 3h 9min. 49s ja keskivauhti 6:16min./km. 



Tämä viikko on sitten valmistautumista kisaan. Tiistaina alkoi tankkaus. Eka päivä menikin ihan hyvin. Join yhden satsin (500ml) urheilujuomaa, jossa maltodekstriiniä. Pastaa ruuaksi (savukalakastikkeella) ja aika paljon leipää. Viikon eka lenkki 10km kevyesti. Keskiviikkona nukuin yövuoron jälkeen ja kävin kampaajalla yms. ja vähän tankkaus ja juominen kärsi. Torstaina on juominen jäänyt vähän vähille, mutta pastaa vetelin kahteen kertaan. Paino olikin laskenut 1,5kg, kun sitä yleensä tankatessa tulee n. 2kg. Illalla vielä pieni lenkki 6km, jossa 3x300m vedot.

Askartelu:

Äitienpäiväkortit tehty, mutta niistä kuvat vasta manantaina ettei yllätys mene pilalle. Hih!

Kisaraporttia maanantaina, autshh!

2 kommenttia: