maanantai 12. toukokuuta 2014

VAHINKOJA JA VIIMEISTELYÄ...

... on tapahtunut viime viikon ja tulevan viikon aikana. Huomasin, että aika "rauhallista" aikaa juoksun ja askartelun eli blogin pääaiheiden suhteen on ollut. Muutama vahinko viime viikolla on tapahtunut.

Vahinko nro 1: Minun piti osallistua Lempäälän SM -maastokisoihin. Ensimmäisen kerran "urallani" unohdin ilmoittautumisen viime päivän. Ilmoittautua olisi pitänuýt 4.5 klo 24.00 mennessä. Viikon 18 loppupuoli meni peräkonttikirppiksen valmisteluissa ja sunnuntaina (4.5) olimme siellä äitini A:n kanssa koko päivän. Illalla koitin hölkytellä viimeisen pitkän lenkin ja jotenkin tuo ilmoittautuminen unohtui. Aamuyöllä vasta havahduin asiaan ja sehän oli myöhäistä. Kävin maanantaiaamuna katsomassa tilannetta ja ilmoaika oli siis mennyt.


Vahinko nro 2: Olen hellinyt oikean isovarpaan kynttä, joka on ollut lähdössä jo jonkin aikaa. No, eilen lenkiltä tullessa otin sukkaa pois jalasta ja - kynsi irtiiiii!(Cheek). Siinä se taas repsotti vain toisesta reunastaan kiinni. Pakkohan se oli kiskaista kokonaan - irtiiii! Eihän se siis sattunut, mutta mietin miten varpaan pää kestää tulevaa 12h juoksua. Onneksi uutta kynttä on jo melkein puolet kasvanut vanhan kynnen alla. Vanhastaan tiedän, että uuden kynnen kasvaminen kestää n.8kk:tta. Tänä kun on jo kolmas tästä varpaasta lähtenyt kynsi!

  

Vahinko nro 3: Tai oikeestaan harmin aihe. Oxroad Ultra on peruttu tältä vuodelta. Toukokuun puoleen väliin mennessä ei tullut riittävästi ilmoittautumisia, joten tämä Turusta Hämeenlinnaan juostava 100 mailinen jouduttiin peruuttamaan. Ja aika monella ultrajuoksijalla, kuten minulla, meni ohjelma uusiksi. Kerron seuraavassa kirjoitelmassa vähän enemmän näitä ultramietteitä.

Urheilu: 
Sillai rauhallisesti mentiin viime viikko. Keräsin sellaisen 70km juoksua. Ja ikävä kyllä vain juoksua. Viimeistely Kokkolan Ultra Run ´n on alkanut. Tämä viikko kevyesti juoksennellen, taktiikkaa suunnitellen ja loppuviikkoa kohti tavaroita kassaillen. Sunnuntaina huomasin, että jalat ovat aika jäykät ja hieronnan tarpeessa. Ikävä kyllä hierojani Kari on lomalla kannustamassa poikiaan melontakisoissa Euroopassa. Pitää lähteä kisaan ilman viimeistä hierontaa. Mitenkähän mahtaa vaikuttaa?

Askartelu:

Vihdoinkin sain jotain aikaiseksi. Yksi päivä meni askartelupöytää siivotessa ja uusia stansseja kokeillen. Nyt oli taas hirveä innostus päällä. Tilauksessa on muutamia kortteja, mutta ensin piti tehdä pari korttia äideille. Näistä saa kyllä muunneltua ihan kivoja synttäri- tms. kortteja. Vai?


Mieheni I:n äidille
Äidille

























2 kommenttia:

  1. Auts tuota varpaankynttä :( luulis, että on kipeä! Onnea taas tuleviin koitoksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeasti ei ole kipeä, mutta pari päivää pitää varoa tuota herkkää päätä. Sit se jo kestää. Kokemusta on ; )

      Poista