sunnuntai 10. elokuuta 2014

JOSKUS SUUNNITELMAT EIVÄT SUJU...

...kuten suunnitellessaan on olettanut. Tämä viikko päättyi pienoiseen pettymykseen, josta hetken päästä tilitystä. Onneksi tällainen keskinkertainen keski-ikäinen on jo tottunut tällaiseen ja mieli kehittelee heti uusia ratkaisuja.

Urheilu:

Suunnitelma oli, että tällä viikolla lisätään kilometrit n. 90km:n ja työmatkoista tulisi muutamia kilometrejä pyöräilyä.

Maanantai Aamulla 10km juoksua. Sitten ekaa päivää töihin, jonne autolla.
Tiistai Aamulla töihin pyörällä= 11,4km. Illallalla kohti Niihaman majaa. Helteistä oli juosta vaikka lähdin vasta klo 19.30. Silloin vielä +26, joka laski 24:n, kun aurinko laski. Itseni kanssa taistellen vedin kuitenkin reilun 10km.

Keskiviikko Illalla juosten Niihaman majalla 11km. Tuskainen lenkki. Lähdössä jo aivan hikinen olo. Lämpöä +26, taas. Loppumatka kuitenkin reippaasti toisen juoksijan peesissä.
Torstai Aamupäivällä taas Niihamassa, 11km. Nyt sujui paremmin, kun sai eilisillan lenkin jälkeen levätä ja aamulla nukkua. Suunniteltua iltalenkkiä en jaksanut.
Perjantai Aamulla taas töihin pyörällä=11,4km. Illalla lämpötila oli laskenut lähemmäksi +21 ja oli helpompi juosta.
Lauantai Aamulla töihin pyörällä=11,4km. Tein pitkän päivän klo 8-20, joten ei muita urheilusuorituksia.
Sunnuntai Tähän asti siis suunnitelmien mukaan juoksua ja pyöräilyä. Nukuttiin aamulla rauhassa ja lähdettiin puolen päivän aikaan pitkälle lenkille. Tavoitteena 30km. Toisin kävi. Oltiin juostu mieheni I:n kanssa vasta reilu 5km:ä, kun huomasin että poskiani kuumotti oudosti. Posket olivat tulikuumat, mutta iho muuten kylmännihkeä. Mieheni I kokeili myös posekani ja sanoi sen olevan oudon kuuma. No, päätin pysähtyä aiemmin juomaan, koska arvelin nestetasapainohäiriötä. Juomatauon jälkeen juoksu tuntui aivan hyvältä kunnes reilun kympin jälkeen mahani sanoi muuurrr. Autshh! Katselin siinä yhtä puupinoa, mutta päätin jatkaa kotiin asti tuon reilun 2km:ä. En koskaan ehtinyt kotiin asti, vaan jouduin syöksymään metsään. Vatsa aivan ripulilla. Ei muuta kuin kävelylle kotia kohti. Hieman minua siinä kuvottikin ja ajattelin saaneeni nyt sen työmaalla alkuviikosta riehuneen vatsataudin. Kotiin pääsin ja pesujen jälkeen aloin nesteyttämään. Join kivennäisvettä ja lääkekaapissa varoilla olevaa neste- ja suolatasapainoa auttavaa porejuomaa. Pikkuhiljaa kuvottava olo meni ohi. Tietysti minua alkuun harmitti kovasti pieleen mennyt harjoitus. Onneksi minulla on ensi viikolla kaksi vapaapäivää, joten täytyy lastata niihin vähän "painetta". Nyt iltaa kohti olo on huimasti parantunut. Pystyin hyvin syömään ja olen runsaasti juonut. Ruuan jälkeen vatsa hulisee, mutta muuta ei tapahdu. Luulen, että kyseessä oli nestevajaus. Töissä on ollut tosi kuuma ja olen hikoillut runsaasti. Päälle 12h työvuoro vähillä juomisilla (tyhmä). Siihen vielä sauna illalla (joka teki silloin ihan hyvää). Toivottavasti korjaantuu tällä nesteytyksellä.

Viikko 32 Juoksua 65km 
                Pyöräilyä 34km
Joten 90km:n tavoitteesta jäätiin ja tulee kiire saada 100km:n viikkoja ennen BRR:a.

Askartelu:

Uusi työ on tietysti vienyt "mehut" ja lopunkin ylimääräisen ajan ; )
Huomasin sitten, että yksi tilauskortti pitää valmistaa. Päätinkin kertoa teille tämän prosessin alusta loppuun. Kyseessä on 30-vuotissyntymäpäiväkortti ystäväni pojalle. Koska poika harrastaa musiikkia ja soittaa rumpuja, päätin valmistaa kortin, jossa on rumpali. Muistin, että olin aiemmin jo nähnyt sellaisen räyhäkkään heavyrumpalin leimasimena. Sen on suunnitellut Kenny K. Leimasin oli tietysti loppunut nettikaupasta ja kun aloin sitä etsimään muualta netistä huomasin ilokseni, että hän itse kumppaneineen myy kuviaan netissä ladattaviksi.

Minulla on ostettuna erikoispaperia alkoholipohjaisia Spectrum Noir kyniäni varten. Latasin paperin tulostimeen ja menin http://www.kennykdownloads.com/  sivuille ja laitoin hakusanaksi Buggin Drummer. Lataus maksoi 3.50 dollaria, mutta kuvia saa kuinka monta vaan, jos ei käytä niitä mihinkään teolliseen massatuotantoon.  
 



Tarkoitus on värittää kuva ja istuttaa se korttipohjaan. Lisäksi laitetaan nuotteja ja muuta sälää mitä keksin. Tietysti onnittelut ja se 30. Laitan lisää kuvia työn edistymisestä, kun pääsen vapaapäivinä sitä tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti