keskiviikko 20. elokuuta 2014

ONNISTUNUT VIIKKO...

... ainakin juoksuharjoittelun suhteen. Hyvä niin. Työviikkokin sujui jo paremmin, kun helteet antoivat periksi ja minä pääsin sisään uusiin työtehtäviin. Askarteluviikko edelleen kangerteli.

Urheilu:

Olin siis jälleen suunnitellut tälle viikolle 33, että juoksukilometrit ylittäisivät 100km ja pyöräilyt ym. päälle. Kuinkas sitten kävikään? 

Maanantai 11.8 Juoksin Niihamaan ja takaisin 11km. Pyörällä iltavuoroon töihin ja takaisin, 11.5km.


Tiistai 12.8  Vapaapäivänä kaksi treeniä. Aamulla Niihamaan 11km juosten. Alkuillasta 5km verryttelynä juosten, päälle kahvakuulatreeni ja 24 x vatsapyörä. Verryttelyjuoksulla näin tällaisen ilmoituksen aivan meidän parkkipaikan luona. Kun sitten illalla kävin Facebookissa, niin siellä oli löytäjän ilmoitus, jonka entinen työkaverini oli jakanut. Kirjoitin sinne, että jos sormus ei ole keskiviikkoon mennessä löytänyt omistajaa, niin otan lenkillä tiedot ylös ja laitan Faceen.


Keskiviikko 12.8 Koska viime sunnuntain pitkälenkki meni pieleen, niin päätin tehdä korvaavan tänä toisena vapaapäivänä. Juoksin 25km. Laitoin taas tankkauspisteen kotini etuterassille ja tein erilaisia 5-7km:n lenkkejä. Otin viimeiselle lenkille kännykän mukaan tuota sormusilmoitusta varten. Samalla tuli kuvattua tämä vanha myrskyssä kaatunut puu, jota ollaan ihailtu useita vuosia lenkkipolun varrella.




Torstai 14.8 Juoksin taas Niihaman 11km. Tästä on tulossa vaki lenkki. Osa syynä juoksutietokoneen rikkoutuminen. Joudun juoksemaan tuttuja lenkkejä, joiden kilometrimäärän tiedän. Ja niin se sormus löysi omistajansa. Löytäjä oli määrännyt, että vihkisormuksen omistaja ilmoittaa sormuksessa olevan hääpäivän sitä vastaan. No,omistaja oli mies ja arvaatte ettei hän muistanut päivämäärää. Sormuksestahan miehet sen usein lunttaavat. Nyt hänet kuitenkin armahdettiin ja loppu hyvin.

Perjantai 15.8 Pyörällä töissä 11,5km ja iltapäivällä vain 10km:n lenkki.


Lauantai 16.8 Aikainen aamulenkki Niihamaan 11km, koska siten ehdin katselemaan klo 10 alkaneen naisten maratonin EM Zurihistä. Pyörällä töihin 11,5km.


Sunnuntai 17.8 Puolipitkä lenkki 20km. Työpäivän päälle en suunnitellut tämän pidempää. Taisi olla tämän kesän viimeisiä kertoja, kun pystyi juoksemaan lempijuoksuhameessa ja -topissa.




Ja kas viikon 33 saldoksi juoksua104,5km
                                         pyöräilyä 34,5km
                                         kahvakuulatreeni + 24 x vp(vatsapyörä)

Niin se on vaihtelevaa tämä kuntourheilijan elämä. Välillä ei onnistu millään ja välillä taas menee ihan suunnitelmien mukaan. Maratoneista ennen BRR:a joudun luopumaan, koska olen nyt paljon viikonloppuja töissä. Vapaalla olisin 23.-24.8, mutta silloin ei ole sopivia maratoneja. Autshh!


Askartelu: 

Kuten tuossa alussa kirjoitin, askartelu ei ole sujunut. Olen saanut vain väritettyä pari kuvaa. Mieheni I oli keskellä viikkoa yövuorossa ja toisena sellaisena väritin kuvat. Toisena iltana piti valmistella korttipohjaa, mutta olin sen verran väsynyt, etten saanut mitään aikaiseksi. Aivoista ei lähtenyt mitään järkevää järjestystä ja mielessä oli muutama vaihtoehto, jotka eivät kirkastuneet. Katsoin parhaimmaksi jättää myöhemmäksi. Toivottavasti ei taas tule kiire kortin kanssa.







6 kommenttia:

  1. Moro! Kylläpä olet jaksanut olla ahkera! Työsi lisäksi olet vielä noin paljon tehnyt juoksuhommia. Hyvä Jaavi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko jaksaa treenata, kun se 100M kisa lähestyy kovaa vauhtia.

      Poista
  2. Vieläkös teet niitä kortteja enemmänkin , onko nettisivut ajan tasalla ? Tuleeko joulukortteja ja jos tulee , laittaisinko linkin omaan blogiini ? Kyselee Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortteja yritän tehdä koko ajan aina kun aikaa löytyy. Nyt on ollut muutamia ystävien ja sukulaiseten tilauskortteja työn alla. Vuoden 2014 joulukortti mallisto tulee varmaan esille vasta lokakuussa, vaikka ideoita ja tarpeita jo onkin. Jos ystävällisesti haluat laittaa linkin, niin kannattaa varmaan vielä hiukan odotella, niin ehdin päivittää sivuja.

      Poista
  3. Ihmettelen energiasi määrää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta kyllä sitä välillä on jostain aivan tyhjästä nyhjäistävä.

      Poista