sunnuntai 24. elokuuta 2014

MAINIO VIRE...

... tällä hetkellä juoksurintamalla. Vaikka olisi väsynyt olo, niin lenkillä kuitenkin kulkee hyvin. Olen tällä viikolla nukkunut yöt huonosti mikä ei ole mitään tavatonta, vaan kohdallani aika tavallista. Työpäivien jälkeen on ollut väsynyt olo, mutta olen välillä levännyt ennen juoksulenkkiä ja taas välillä lähtenyt heti juoksemaan. Juoksulenkit ovat kulkeneet hyvin ja jopa oikein hyvin. Nykyisessä työssäni on normaalit lyhyet työvuorot, jotka sopivat hyvin tällaiselle "tavoitteelliselle urheilijalle" (kiitos tohtori Kolehmainen). Ehtii siis vähän levätäkin, kun suunnittelee viikot etukäteen.

Urheilu:  

Viikko 34:n tavoite taas se 100km:n ylitys. Täytyy heti kertoa, että tavoite täyttyi ja fiilis näin sunnuntaina tosi hyvä. Täytyy pitää tämä.

Maanantai 18.8 Nyt täytyi pitää lepopäivä, koska viime viikolla ei ollut ollenkaan lepopäivää. Lepopäivä aiheuttaa kuitenkin ruuhkaa muille päiville, jos yrittää saada kilometrejä kasaan. Onneksi tälle viikolle sattuu 3 vapaapäivää töistä.

Tiistai 19.8 Kuuden työpäivän putken jälkeen olin aivan poikki. Uusi polkupyörä, hyvä ruoka ja syntymäpäiväkortin valmistuminen auttoivat lähtemään lenkille. Sain Lasse Virenmäisen tunteen, etten jaksa juosta kauaa, joten täysillä koko 11km Niihamaan ja takaisin. Kotona oli hieno tunne, kun väsyneenäkin jaksoin puristaa tuon lenkin alle 6.00min/km eli n. 5.53min./km.
Niin tuo Viren-juttuhan on legenda. Joskus aktiiviaikanaan Lasse sanoi toimittajalle, joka ihmetteli kovaa juoksutulosta, että ihailee 4h maratoonareita, koska hän ei jaksaisi juosta niin kauaa. Heh, tää on mun lempijuttu juoksurintamalta.

Univega Terreno CR7200

Uusi pyöräni:
Runko: Alumiini
Etuhaarukka: Suntour NEX4610, lukittava
Vaihteet: 24v, Shimano Tourney/Deore
Kampisarja: Shimano 48/38/26
Jarrut: Promax mekaaniset levyjarrut
Vanteet/navat: Black Comp
Väri: tummanvihreä
Muuta: Kulma- ja korkeussäädettävä ohjainkannatin

Minun pyörääni lisättiin vielä lokarit ja kiinteä lukko.

Keskiviikko 20.8 Heräsin aamulla jo klo 7.00, jotta pääsisin ajoissa 20km:n lenkilleni. Se meni sateen kyttäämiseksi, joten päätin ottaa jälleen juoksumaton käyttöön. Pari Emmerdalea ja Suurin Pudottaja vauhditti matkaani. Välillä katselin ikkunasta, kun satoi ja paistoi vuoronperään!

Torstai 21.8 Pyörällä töissä 11,5km. Paluumatkalla alkoi satamaan. Lepäilin töiden jälkeen ja koska edelleen satoi, hyppäsin vasta illalla juoksumatolle. Reippaasti 5:46min/km keskivauhtia 14km. Täytyi vähän kiristää vauhtia, kun tuntui niin helpolta.

Perjantai 22.8 Aamuvuoron jälkeen juoksin Jankasta äitini A:n luokse Epilään. Tunnelityömaan vuoksi jouduin kiertämään Tampellan kautta, kun kaikki reitit hukassa. No, syyskuussa pitäisi taas päästä vanhoja reittejä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden. Oli hieno ilma, aurinko paistoi ja vasta lähellä määränpäätä hieman tihkutti. Ja äitini A tarjosi hyvää ruokaa.

Lauantai 23.8 Otsikko vahvistui tämän päivän lenkillä. Helposti pystyin pitämään alle 6.00min./km vauhtia koko 16,5km lenkin ajan.

Sunnuntai 24.8 Aamulla lähdin 30km:n pitkälle lenkille. Laitoin taas huoltopisteen etuterassillemme. Tein 6 x 5km:n lenkit. Lähdössä +12 ja tullessa +17. Kaksi pientä mitätöntä sadekuuroa. Ja mahtava meno päällä. Keskivauhti oli 6.05min./km enkä viittinyt jarrutella, kun kerran kulkee. 

Viikon 34 saldo     juoksua 105km
                              pyöräilyä 11,5km

Viikko 35 tulee olemaan helppo viikko eli siihen suunnittelen n. 80km:n juoksuviikon. Sen jälkeen vk 36 yli 100km:n viikko ja sitten onkin enää 2vk:a BRR:n, joten ne kaksi viikkoa kevyesti lähestyen.

Askartelu:

Tiistaina sain valmiiksi ystäväni T:n pojan 30-vuotissyntymäpäiväkortin. Ystäväni tuli sovitusti keskiviikkona  käymään ja oli luvannut hänelle kortin mukaan.


Porttimalli...
Kyseessä on siis 30-vuotta täyttävä nuori mies, joka opiskelee ja harrastaa musiikkia. Hän soittaa rumpuja yhtyeessä. Työskentelee lentokoneiden lastausryhmän vetäjänä. Pitää myös matkustelusta. Aiemmalta koulutukseltaan on kokki. Korttia on tosi kiva tehdä silloin, kun tietää saajasta paljon. Voi tehdä sellaisen henkilökohtaisemman. Tällainen siitä tuli.






..., jota voi siis pitää pystyssä


Näytin kortin ensin miehelleni I:lle ja hän tykkäsi, että kortti on hyvä ja sopivasti rock. Toivottavasti synttärisankarikin Tukholmassa tykkää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti