torstai 11. huhtikuuta 2013

KULKEE, KULKEE...

...kulkee taas. Nopea yhteenveto blogin aiheista tulee tässä.

Urheilu:

Hyvin sujui pitkä lenkki sunnuntaina. Pikkasen vaille 26 km eikä mitään jalkaongelmia. Mukana oli juomaa ja yksi energiapatukka. Huomasin, että kyllä kannattaa olla tuo patukka tai geeliä mukana, koska loppumatka sujuu paremmin, kun energiat riittää.
Maanantaina juoksin matolla 12km. Sisällä siksi, koska sunnuntaina satoi lunta ihan reippaasti, enkä halunnut mennä liukastelemaan. Tiistaina tein kaksi treeniä. Päivällä juoksin 10km. Sitten ohjelma meni hieman sekaisin, kun jouduin hoivaamaan lemmikkiämme Lyyli -kilpikonnaa. Käytiin ihan lääkärissäkin. Palattuani juoksin vielä 8km, että sain ajatukset selviksi. Keskiviikkona aamulla töihin ja iltapäivällä takaisin = 18km. Vaikka takana oli eilinen aika myöhäinen juoksu, niin työmatka taittui mennen tullen ihan reipasta vauhtia. Tänään, torstaina, piti tehdä kahvakuulatreeni työpaikan kuntosalissa, mutten päässytkään sinne tänään. Täytyy yrittää huomenna paremmalla onnella. Illalla juoksin matolla 8km ja pidin taas vauhtia yllä.
Jouduin suunnittelemaan tämän viikon ohjelman poikkeuksellisesti alkuviikkopainoitteiseksi mieheni I:n syntymäpäivien vuoksi. Halusin välttämättä kutsua perheen kahville. Koska minulla on loppuviikolla paljon työvuoroja ja synttärivalmisteluja, en ehkä ehdi ollenkaan varsinaiselle pitkälle lenkille sunnuntaina. Kerään kilometrejä tällä tavalla ryppäänä niin viikkokilometrimäärä täyttyy ilman oikein pitkääkin lenkkiä.
Kuten huomaatte juoksu maistuu ja kulkeekin hyvin.
Eilen mietin pitäisikö osallistua 28.4 perinteiseen Pyynikki -juoksuun. Tänään päätin, että jos tilanne pysyy tällaisena, niin lähden juoksemaan 10km:ä. Siitä tulisikin tämän vuoden ensimmäinen kisa.

 

Askartelu: 

Askartelu on jäänyt vähäiseksi, koska työ ja juokseminen ovat vieneet ajan aika tarkkaan. Viikonloppuna tein muutamia isompia kortteja puoli matkaan valmiiksi. Lisäksi on ollut näitä "salaisia" puuhia, kuten synttärikortteja yms. Ideoita pyörii päässä, mutta aina ei saa niitä valmiiksi asti. Laitan tähän kuvan niistä kutsukorteista, joita tein jo aiemmin, mutta nyt ovat menneet perille niin voin julkaista ; )

Kutsukortit  

Aiemmin olikin jo kuva noiden kukkien valmistamisesta, joka oli kivaa näpertelyä. Tästä voisi kehitellä taas ihan myyntiinkin tuotteen.
Niin ja tv:tä katsellessa puikot kilisevät tiuhaan.
  


 
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä Jaavi ! Kunnon kohotusta tääkin yrittää, puikkojen kilinä on viime aikoina jäänyt vähemmälle :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti konna on jo kunnossa ja hyvä että Sinäkin olet!Huomenna nähdään! T

    VastaaPoista