tiistai 2. huhtikuuta 2013

MEINASI MENNÄ HERMO...

... kun reisilihas ei sitten tykännyt ollenkaan lauantaisesta juoksusta. Lähdimme vielä yöllä (klo 22.20) mieheni I:n kanssa Akaan Viialan Pääsiäisrockkiin??? Mieheni I:n entinen bändikaveri soitti siellä bändinsä kanssa ja olimme viime lauantaina luvanneet lähteä katsomaan tapahtumaa. Jalka ei tykännyt kävelystä eikä istumasta noususta. Onneksi keikalla saimme seistä. Mikä ihmeellistä, niin kotiin tultuani klinkkasin autolta kotiin ja riisuessani housut, jalassa ei tuntunut miltään. Kipu oli yht´äkkiä poissa. 

No, sunnuntaiaamuna tilanne oli edelleen huolestuttava. Ei mitään mahkuja juosta tai muutakaan. Mielessä pyöri kaikenlaista kauhukuvaa. Mietin, että mitä korvaavaa voi tehdä, kun etureisi on "telakalla". Ei oikein mitään. Miten tulevan koitoksen käy? Jne, jne. Voltarenia laitoin ja lopuksi annoin periksi ja totesin, että nyt on pakkolevon paikka.

Nyt maanantai-iltana tai johan nyt taas on jo yö, tilanne näyttää valoisammalta. Aamulla jalka oli aika hyvä, mutta päätin antaa sen vielä olla huomiseen. Ei muuta kuin opettelin taas yhden kinesioteippauksen. Huomenna olen kuin 1 000 000 euron nainen kaikkine teippeineni. Tosin pohje on ilmeisesti päässyt parantumaan, kun ei tunnu yhtään. Huomenna sitten aloitan varovaisesti.

Askartelu:

Kun hermo meinasi mennä, siirsin kaiken tarmoni askarteluun. Ja jälkeä syntyi.  Koska halusin saada aikaiseksi edes jotain tulosta, tein noita ihan tavallisia synttärikortteja. Lisäksi valmistin aihioita, josta kortteja on sitten helppo koota.



Nämä "aihiot" on jo koottu korteiksi. Kulmakoristeiden ja ovaalien stanssaaminen on hidasta hommaa. Siksi on mukavaa, kun kaikki osat on valmiina eikä tarvi kuin kasata kortit.










Sitten on pakko esitellä lempinäpertelyni ja lempituotteeni. Lauantaina lepuutin hermojani kokoamalla kortteja varten tällaisia kukkakimppuja. Tuttua 3D materiaalia. Mukavaksi sen tekee valmiiksi leikatut kuviot ja lempituotteeni Collall´n Coll Kit eli silikoniliima. Mainio tuote. Se on geelimäistä ja sillä liimatessa kuvion osia voi liikutella ja hakea oikeaa paikkaa. Varsinkin 3D menetelmässä hyvä, koska osat on helpompi kohdistaa oikeaa kohtaa. Silikoniliima kuivuu melko nopeasti, mutta lopullinen kovuus saavutetaan 24 h kuluttua. Silikoniliimaa on helppo puristaa tuollaiseen 10ml injektioruiskuun ja siitä annostella nökäreitä kuvan taakse. Jää siis sitten koholleen niinkuin 3D:n kuuluukin. Ei tarvi näperellä niiden vaahtomuovipalojen kanssa.

Koska olin vielä maanantainkin "telakalla" ideoitsin (mikä sana) kutsukortteja. Innostuin kokoamaan niihin erilaisia kukkia koristeeksi.


Koska kutsukortit ovat taas prototyyppiä ja menossa koekäyttöön palaamme niihin myöhemmin tässä blogissa. Kortteja valmistui 8kpl, kutsuja 4kpl ja aihioita on kasa odottamassa.

Nyt täytyy lähteä nukkumaan, koska huomenna menen aamuvuoroon. Kaikki peukalot ja isovarpaatkin pystyyn, että huomenna on juoksupäivä!
Autshh! 







2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikki vammat ovat jo parantuneet! Olet Sinä sitkeä sissi. Terveisin T

    VastaaPoista