keskiviikko 28. elokuuta 2013

VUODATUS...

...on aika ikävä viestintämuoto, mutta nyt on ihan pakko sortua. Mietin ensin menisinkö oikein tuonne vuodatus.net:n, mutta päätin avautua täällä. Varsinkin, kun blogiin tulee nyttemmin kirjoiteltua harvemmin, kun ei tapahdu mitään. Ainakaan positiivista.

Urheilu: 

Aloitin siis lenkkeilyn uudelleen hyvillä mielin ja pääsinkin "hyvään" vauhtiin ajatellen lähtökohtia. Viime kirjoituksen jälkeen pidensin lenkkejä n. 7,5km:n. Tein aina muutaman päivän juoksua,  pyöräilyä ja sitten lepo. Lisäksi tein tasapainolautaharjoituksia, vatsapyörää ja selkäharjoitteita. Kahvakuulaa suunnittelin jo hiljalleen ottavani ohjelmaan.

Sitten tiistaina (20.8) menimme mieheni I:n kanssa katsomaan ystäväni H:n asuntoa Poriin. H:n mies oli kovassa flunssassa ja arvaatte....  se tarttui. Tosin olin juuri edellisellä viikolla kylmettänyt itseni jne. 




Torstaina (22.8) kurkku oli aamulla kipeä, mutta lähdin lenkille. Arvasin jo matkalla, että olen tulossa kipeäksi, koska juoksu oli tosi tahmeaa, vaikka ottaisi huonon kunnonkin huomioon. Illalla kurkku oli kuin kaktusta olisi niellyt. Perjantaista maanantaihin flunssa oli sellainen, etten muista poteneeni. Nenä vuoti niin ettei yölläkään saanut nukuttua. 
Tiistaina menin yhteen haastatteluun ja töihin. Silloin iski lisäksi yskä. Ei toivettakaan, että keskiviikkona olisi päässyt lenkille.

 





Kyllä tämä nyt laittaa naisen koville. Huomaan taas kuinka ihmettelen ihmisiä, jotka ei viitsi, jaksa tai ehdi liikkua. Minä kun antaisin paljon, että voisin taas kuntoilla kunnolla. Luultavasti joudun vieläkin parantelemaan, koska nytkin vielä yskittää kovasti. Aamulla on tukkoinen olo ja sitten se alkaa, niistäminen ja yskiminen.

Ainut mikä auttaa on tulevan suunnittelu:

Viimeistään 2.9.2013 aloitan uuden elämän. paljon liikuntaa ja kunnon ruokavalio. Ikäväkseni ja tietäen olen saanut kerättyä useita lisäkiloja. Viime punnituksessa 5kg!!!!! On siinä tekemistä ainakin ekaksi kuukaudeksi. Kun saan kunnon suunnitelman valmiiksi laitan sen tänne. Viimeistään maanantaina aloituspäivänä. Tosin olen jo keventänyt syömisiä ja kova tahto olisi tehdä edes jotain jo perjantaina, mutta pitää katsoa miten flunssa paranee vai paraneeko?

Aloin myös haaveilla taas uudesta urheiluvälineestä ja voipi olla, että yritän saada käytettynä perjantaina. Olisi hyvä laji toipilaalle?
Siitä lisää myöhemmin ; ).

Askartelu:

Viime kirjoittamisen jälkeen on askartelussa ollut taukoa. Nyt pitää suunnitella uusia kortteja. Taas on päässä muutamia ehdotuksia. Flunssaisena ei jaksanut edes istua, saati sitten tehdä mitään tarkkuutta vaativaa hommaa.


Muutamia askartelutarvikkeita kävin ostamassa Lidlistä. Kasassa alimpana on pari blokkia papereita, sitten 30kpl geelikyniä, pensselisetti ja kuvioleikkurisetti. En ole vielä testannut mitään ostoksista. Nuo geelikynät olivat tosi edullisia, koska tuo 30kpl maksoi 10euroa. Esim. yhdessä suositussa askarteluliikkeessä 10 kpl:n setti maksaa jo tuon 10euroa. Olen aiemmin ostanut yhden kuvioleikkurisetin Lidlistä ja se on tosi hyvä laatuinen. On kestänyt paljon paremmin kuin kalliimmat leikkurit.

Posti toi myös pari pakettia, joissa uusia stansseja. Viereisessä kuvassa aihoita, joita käytetään vauvakorttien tekoon ja alimmaisena on aihioita joulukortteja varten.













Tämä vuodatus hieman auttoi kestämään tätä vaivoista paranemista. Toivottavasti pääsen kuitenkin jo perjantaina päästämään vähän höyryjä esim. lenkille, jollain välineellä. Autshh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti