perjantai 13. kesäkuuta 2014

ILMAN SUUNNITELMAA...

... ei oikein saa mitään aikaiseksi. Eikö olekin yllätys? Tarkoitan tietysti, että kun Oxroad Ultra peruttiin, niin jäin vähän tyhjän päälle. Siitä johtuen on helppo viettää helppoja päiviä lintsaamalla urheilusta ja tekemällä muka muuta tärkeää. Jotenkin olen jättänyt sen uuden suunnitelman tekemisen ja keskittynyt mieheni I:n grillijuhlien järjestämiseen yms. Mutta nyt tulee muutos. Se alkoi ma 9.6, jolloin tein ainakin sellaisen suunnitelman, että tällä viikolla kilometrejä pitää kerätä. 

Urheilu: 

Eli viikko Kokkola Ultra Runin jälkeen meni ihan huilatessa. Viikon päästä sunnuntaina pieni lenkki. Viikolla 26 kertyi vain reilu 30km, vk:lla 23 25km...

Nyt siis viikko 24 on alkanut normaalilla harjoittelutahdilla. Tosin harjoittelutehoa pitää nostaa hieman maltillisesti, koska harjoittelumäärät ovat olleet pieniä. Tällä viikolla maanantaina 12,5km, tiistaina 11km, keskiviikkona lepo, torstaina 12km ja perjantaina 16km. Tarkoitus on lauantaina juosta 12km ja sunnuntaina 22-25km pitkä. Ensi viikko on vielä harjoittelumääriltään auki, koska mietin siihen jotain maratonin juoksemista. Luultavasti jää vielä alle 100km:n. 

Suunnitelmia on nyt haudottu 2-3vk:a ja vähän on ajatus kirkastunut. Taidan laittaa siitä ihan oman jutun, kun ehdin.

Juoksija-lehden juoksukalenteri
 

 

Askartelu:

Askartelu puolella olen ollut nyt ahkerampi. Mieheni I:n syntymäpäivän rääppäiseksi järjestettyyn grillijuhlaan piti tehdä pientä askartelua. 


Jalkapallomuki
Kertakäyttömukit koristelin eri jalkapallojoukkueiden logoilla. Crystal Palace (mieheni I:n joukkue), ManU (minä), Liverpool, Barcelona FC ja sai siis valita myös tämän pelkän jalkapallon.















Koristeet
Mukeihin tuli alkudrinkki, jonka koristeeksi laitoin limesiivun ja kirsikan, joita paikoillaan piti, yllätys, jalkapallolipullinen coctailtikku. Kopion jalkapallon kuvia, tulostin, leikkasin lipuiksi, käänsin kaksinkerroin ja liimasin coctailtikkuihin.
Lisäksi ovilappu ja ohjelmat.







Ovilappu
Ohjelma



Muutamia kortteja ehdin tekemään juhlien jälkeen. Äitini A tarvitsi ystävälleen syntymäpäiväkortin ja tein hänelle "gatefold" eli porttimallin kortin. Sitä mukaellen tein kaksi muutakin korttia. Muuten samanlaiset, mutta toinen pinkki ja toinen lila.

Pinkki kortti


Kortti sisältä










Lilakortti








Onnitteluteksti







Näitä perhoskortteja on tosi kiva tehdä ja kun vauhtiin pääsee, niitä tulee monta kerralla. Sain myös melkein valmiiksi 4-5 muuta korttia, mutta ovat vielä viimeistelyä vailla. Niistä lisää myöhemmin.




P.S. Penkkiurheilua sen verran, että Jalkapallon MM-kisat alkoivat eilen Brasiliassa. Olemme mieheni I:n kanssa jalkapallofaneja ja jatko tietää pitkiä iltoja tv:n ääressä. Viimeinen peli alkaa Suomen aikaan klo 1.00. 

Valmistaudutaan MM-kisoihin
 



2 kommenttia:

  1. Onneksi on nyt tekemistä, siis tuota jalkapallon katsomista ;) meillä ei taideta ihan joka peliä tuijottaa, mutta aikas paljon kumminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi jalkapallo alkaa vasta klo 19.00 niin ehtii lenkille ja muutakin tehdä. Tosin muuta ei sitten illalla tuu tehtyäkään eikä muuta ohjelmaa katsella.

      Poista