sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

HELPPO, HELPOMPI VIIKKO...

... niin siinä sitten käy. Tällä viikolla suunnitelmat eivät ihan pitäneet, kun helppo viikko muuttui helpommaksi ja helpommaksi. Syynä oli harvinaista kyllä matka. Olimme mieheni I:n kanssa Prahassa 4 päivää. Tällä kertaa en ottanut juoksuvaatteita mukaan ja hyvä niin, koska paikan päällä oli aika kylmää enkä olisi varmaan osannut ottaa sopivia vaatteita. Olimme päättäneet matkustaa kevyesti vain käsimatkatavaran kera, joten juoksuvaatteet olisivat vaatineet matkalaukun mukaan ottamista.

Tiistaista perjantaihin vain käveltiin ja käveltiin ja noustiin portaita. Kävimme parissa tornissa, joihin marssimme portaita pitkin. 
Torstaina ohjelmassa oli Petrin -näkötorni. Päätimme kävellä Kaarlen sillalle ja siitä n. 1 km:n matkan köysiradan alkuun. Sinne päästyämme huomasimme, että köysirata oli juuri saman viikon alusta laitettu huoltoon. Katselimme mäkeä ja päätimme kuitenkin lähteä kävellen kohti huipulla siintävää tornia. Monesti haarautuvat polut kiemurtelivat ylös päin ja lopulta pääsimmekin tornille. Tornin huipulle, näköalatasanteelle vie 299 porrasta.


Tässä olemme jo tornissa ja tuossa näkyy tie, jota pitkin nousimme tuolta alhaalta. Tie kaartaa ensin oikealle ja sitten vasemmalle ja sitten oikealle....

Tällaisessa portaikossa marssimme ylös. Mieheni I laski raput ja kyllä niitä oli se 299 kpl:tta.











Petrin -torni on Eiffel -tornin näköistorni.














Kuten huomaatte, vaikka olin päättänyt ottaa rennosti, niin iloitsin näistä liikuntatuokioista : ) 
Kävelimme siis paljon, vaikka välimatkat eivät mitenkään pitkiä olleet. Mikäs tällaisissa maisemissa on kävellä...


Juutalaiskorttelin ihania taloja


Urheilu:

Maanantaina ennen reissuun lähtöä juoksin 9km. Ti-Pe käveltiin.
Viikko muodostui helposta helpommaksi oikeestaan vasta lauantaina ja sunnuntaina. Palasimme matkalta pe-la yönä ja nukkumaan pääsimme vähän yli klo 1.00. Kuitenkin aamulla en jaksanut lähteä pakkasessa juoksemaan zumba- muokkaus tunneille. No, ainakin 2 tuntia tuli riehuttua päivällä. Illalla sain vielä juostua sen normaalin 8km. Sunnuntain pitkä lenkki jäi sitten 15km:n. Eli suunnitelmasta lipsuin. Kilometrejä kertyi vain 32km ja piti olla n. 50km. Lisäksi miinusta tulee nautituista tummista oluista ja vähän liiasta ruuasta. No, tässä vaiheessa tuo lipsuminen ei vielä ole ihan pahasta ja ensi viikolla taas kovempi viikko. Autshh!

Askartelu:

Askarrellakin ehdin, mutta tuloksena oli samanlaisia töitä, kun täällä jo on nähty. Yksi tilauksena tehty syntymäpäiväkortti valmistui ja lähti maailmalle.. Anoppini T oli saanut tilauksia pääsiäiskorteista. Hienoa. 

Ensi viikolla täytyy tehdä vähän pidempi kuntoilusuunnitelma. Lisäksi pitäisi askarrella muutama prototyyppi korteista, joiden ideat ovat jo päässä. Saa nähdä miten toteutuvat.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti