sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

KIUSATAAN...

... nyt oikein kunnolla ja ollaan sitten alkuviikko hissukseen. Ei vaan. Lyhyt kertomus aikaan saannoksista. 

Urheilu:

Varvas siis vähän eilen kimoili, kun yritin väkisin poistaa sitä tervettä kapeata osaa reunasta. Tänään arvuuttelin miten kestää juoksua. Aamulehteä postilaatikolta hakiessa kenkä tuntui hieman ikävältä. Olisikohan syynä ollut myös isoihin lenkkareihin tungetut villasukat?!! Koska yöllä oli tullut reilusti lunta ja ainakin meidän talon pihassa lumen alla oli aivan sileä jää, päätin jälleen suosia sisäjuoksua. 

Varpaan laitoin niin, että sivelin kynnettömään osaan reilusti vaseliinia ja sitten laastari siihen päälle. Ohut sukka juoksukenkiin, ettei kovasti painaisi. Aluksi tuntui hieman aristavan, mutta se meni ohi, kunnes aivan viimeisillä kilometreillä varvas hikosi ja ehkä hieman turposikin ja alkoi hieman tuntua. Ei paha. Kyllä sen kanssa pärjää. 

Juoksin siis pitkän lenkin, joka tällä viikolla vain 22km. Koko viikon saldoksi tuli siis 70,5 km. Sen lisäksi vain yksi lihaskuntoharjoitus. Suurin piirtein suunnitelman mukaan. Ensi viikolla pitäisi kilometrejä kasata ainakin 80km + muut harjoitukset. Olin iloisesti yllättynyt, kun tänään ynnäsin koko helmikuun saldon: 

Juoksua               278,83km
Zumbaa                   4 h
Muokk./venytt.       4h
Kahvakuulaa          1h 45 min.

Ihan hyvä saldo, kun ajattelee sitä tasapainottelemista jaksamisen ja vammojen välttelyn kanssa. Teen koko ajan pientä vertailua vuoteen 2011 (hyvä vuosi) ja olen silloisista kilometreistä hieman edellä. Jos jostakusta tuntuu nuo edellä mainitut määrät suurilta, niin hienoa. Olen otettu. Pitää kuitenkin muistaa mihin tähtään. Itse aina välillä vertailen muiden tekemisiin ja hoh-hoijaa, eipä tämä vielä mitään. Siksi se keskinkertainen!!!! : ) 

Askartelu:

Ensimmäiseksi askartelin kameran jalustalle ja kuvauskuntoon. Nappasin kuvat eilen tekemistäni kahdesta kortista. Lisäksi kuvasin jo viikolla valmistuneet säärystimet. Tämän jälkeen askartelu liittyikin kuvien käsittelyyn ja siirtämiseen nettikaupan sivuille. Siinä on edelleen näpertämistä, vaikka jo ilokseni kohtuullisesti sujuukin. 



Vanha roosa



Kuten huomaatte pidän aika pelkistetystä tyylistä eikä korteissani ole bling blingiä.            















Palmikkosäärystimet






Tällaisten pienten palmikoiden tekeminen on oikein mukavaa ja rentouttavaa.










Nyt kahville ja näpertelemään säärystimiä. Aaaah!!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo vanha roosa kortti, minäkään en pidä bling blingistä. Yksinkertaisuus kunniaan! Siis muutenkin kuin pääni sisällä. :) Säärystimetkin on söpöt.

    VastaaPoista
  2. Anteeksi, kun vastaus on viipynyt. Sunnuntain blogista voi lukea, kun on ollut kiireistä??!!
    Kiva, jos joku tykkää. Onhan meitä militalistejakin ; )

    VastaaPoista