sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

AIKA RIENTÄÄ...

...kun on paljon kivaa tekemistä. Keskusteltiin tuossa useammankin ihmisen kanssa kuinka loma on sujunut. Hyvin. Mulla riittää tekemistä niin, että se lista jonka tein ennen lomaa on lyhentynyt vain vähän. Siinä nimittäin oli ne rästihommat, jotka olen siirtänyt "parempaan aikaan". Se olisi ollut nyt, mutta, mutta keksin kaikkea muuta kivaa. Seuraavassa lyhyt kertaus tämän viikon puuhista.

Urheilu:

Tämä viikko on siis kova viikko. Tarkoittaa sitä, että tässä vaihetta kevättä olen ehkä suunnitellut jo vähän liikaakin liikuntaa. Mutta kuten olen kertonut vertailen määriä siihen hyvään vuoteen 2011. Tosin välillä tuntuu, että pitäisikö verrata kuntoon. Nyt sunnuntai-iltana pitkän lenkin jälkeen on hiukan väsy. No, se menee saunassa ja raittiissa ulkoilmassa vilvoitellessa ohi. Kai.

Ma: 10km juoksua, juoksumatolla (ei tahtonut laiska ulos)
Ti: lepo ja hieronta (hurrraaa!), kyllä oli taas jalat kevyet ja selkä notkea
Ke: 15,49km juoksua ( mieheni I juoksi kanssani ekan kierroksen n. 7.7 km ja pääsi lumimyrskyn alta suojaan. En tykännyt toisen kierroksen aikana sataneesta rännästä yhtään, en)
To: aamulla 6,25km juoksua ulkona (piti olla 7km, muuta jäi vähän vaille)
45min kahvakuulatreeni+etunojapunnerrukset+venyttely
illalla 9km juoksua juoksumatolla (en mene ulos eilisen myrskyn jälkeen, en)
Pe: 12,34km juoksumatolla (huono omatunto, kun aurinko paistoi ihanasti kunnes 5km juostuani näin ikkunasta sen lumisateen, hah)
La: aamulla 1 tunti zumbaa+ 1 tunti muokkaus/venyttelyä (autolla treeneihin, kun pakkasta -15)
illalla juoksin sen puuttuvan 8km juoksumatolla (kiittelin juoksumatosta luojaa ja miestäni I:tä, joka käski kiitellä Tunturia)
Su: siis se pitkä lenkki 25km juoksumatolla ( tietysti juoksumatolla ja 4x Frasier, juoksijan paras seuralainen, jälleen kerran uusintoina. Myös Nelosen eläindokkarit on hyviä)

Saldo: n. 86km juoksua, 45min kahvailua, 1h tanssia ja 1h kehonhuoltoo. 

Penkkiurheilua sen verta, että Champions -liigaa katseltiin ti ja ke. Puin oikein Giggsin paidankin päälle ja...maansuru iski. ManU putosi -ja millä tavalla. 
Tänään mieheni I soitti töistä iltavuorosta ja kertoi, että FA cupin ottelu ManU-Chelsea näkyisi yhdeltä nettikanavalta suorana. Eikö olekin ihana mies. Vähän yhteys pätki välillä, mutta melko hyvä linja oli. Ja taas ManU ryssi. Päästi siniset tasoihin vain ihan löysäilemällä, taas. Eihän tässä tällainen tavallinen ultrailijakaan löysäile.

Askartelu:

Maanantaina sain siis ne mustat säärystimet valmiiksi ja lauantaina toimitin perille. Saa nähdä oliko sopivat. Alkuviikko meni askarrellessa kuvakirjaa valokuvista. Innostuin jatkamaan jo aloitettua kuvakirjaa Tukholman Jubilee marathon reissusta. Ennen joulua tein siskolleni M:lle ja hänen kihlatulleen P:lle lahjaksi kuvakirjat kyseisestä Tukholman reissusta, jolla he olivat kannustusjoukoissa. Myös Bremenin joulutorireissusta he saivat kuvakirjan muistoksi. Nuo omien tekemiset vaan vähän venyvät. On se vaan aikaa vievää puuhaa.
Muutama korttikin tuli pakerrettua eli muutama pääsiäiskortti ja pari ideoitua pääsi ihan kuosiin. Muutamia sain myytyäkin ja lisäksi yksi on tilauksessa parhaillaan.
Perjantaina käytiin appivanhemmilla ja siellä anoppi T kyseli, että onko pääsiäiskortteja tai muita nyt esim. kansiona. Halusi taas, ihana, ottaa myyntiin. Kyllä on poika äitiinsä tullut (kts. Urheilu osion viimeinen kappale). Ja ei muuta kuin kansio valmiiksi, jos kerta esittelyä olisi tiedossa.


Kevätmallisto esille





Ai, ai mieheni I tuli juuri iltavuorosta ja piti olla sauna lämpimänä. Vähän myöhästyin tuosta saunan päälle laittamisesta, kun tuo aika rientää....  No, ehtiihän sitä, lomalaiset (miehellä pikku loma).
Ja toi vielä tuliaiseksi Iltalehden kahden sivun jutun Ryan Giggsistä. Iiiihana aija....siis molemmat. Autshh! 
      

10 kommenttia:

  1. Terveiset Barcelonasta ja hyvää matkaa teille , sitten kun lähdette!

    VastaaPoista
  2. Kiitos liikuntaseurasta lauantaina. Oletin, että lihakset olisivat olleet kipeät, on nimittäin tuo sohva kutsunut viimeaikoina, mutta eivätpä olleet. :) Säärystimet ovat juuri sopivat, kiitos niistä.

    VastaaPoista
  3. Jäin kyllä nyt blogikoukkuun :)

    VastaaPoista
  4. Pitkästä aikaa muistin taas nämä blogit, Sinun ja Annen. HUrjia numeroita nuo Sinun harjoituksesi!! Me nähdään huomenna. terv. T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdinkin jo sinulle selittää syyn noihin kovilta näyttäviin lukuihin. Edelleen tulee tarinaa jatkoista.

      Poista
  5. Vau, täältähän löytyi oikea treenaaja! Eksyin sattumoisin blogiisi :) Minä olen tässä hissukseen totutellut lenkkeilyyn tämän vuoden aikana, tavoite olis 5 km vappuun ja 10km syksyyn mennessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kilometrejä täytyy todella kerätä ja olen yrittänyt myös monipuolisempaa liikuntaa. Ei muutakuin kilometrejä keräämään. Minäkin aloitin aikanaan hiidolla ja lyhyillä matkoilla.

      Poista