perjantai 10. tammikuuta 2014

HYVIN ALKANUT...

... uusi vuosi ihan taas pelottaa : ) Vihdoin treenit on lähteneet käyntiin ja kilometrejä, kuntosalia yms kertyy. Toivottavasti pysyn terveenä ja saan jatkaa. Perisuomalaiseen tapaan hiukan pelottaa kehua, jos hyvin menee. Aina sitä epäilee, että "matto vedetään jalkojen alta". Pitäisi vaan ajatella sillai reippaasti, että "hyvin menee, mutta menköön".

Urheilu:

Viime viikolle eli vuoden 1. vk:lle (joka tosin jakaantui sekä menneelle, että nykyiselle vuodelle) sain kasaan 80km juoksua. Siitä innostuneena suunnittelin muutaman viikon eteenpäin nousevalla määrällä. Yritän saada mahtumaan pari 100km:n viikkoa tulevaa kisaa silmällä pitäen.Tuo etukäteen suunnittelu helpottaa ainakin minua, koska ei tarvitse kun katsoa kalenterista mitä tänään tehtäisiin. Tosin joskus tulee jotain yllättävää ja koko viikko menee uusiksi. Tänään kävi kyllä kivasti, kun olin suunnitellut lenkkiä ja mieheni I houkutteli juoksumatolle juoksemaan itse lähtiessään punttisalille. Minä sitten juoksin 2 x Emmerdalen ja alun Lääkärit -sarjasta. Lääkärit sarjassa tuli juttu Chaz Bonosta, joka oli ollut vuoden kuurilla ja nähdäkseni lopputuloksen "jouduin" juoksemaan 2,5km "ylimääräistä". Sehän on taas extraa huomiselle. Niin huomenna tulen yövuorosta kotiin klo 8.00, herätys on tilattu klo 13.00 ja ennen äiti A:n luokse lähtöä pitäisi herätellä kroppa,  juosta 12,5km, venytellä, suihkutella ja syödä. Että siksi tuo 2,5km extraa on hyvä juttu! Tämän viikon tavoitteena siis 85km. Innostava juttu on myös se, että taas alkaa zumba ja muokkaus tunnit lauantaina. Töistä saatiin uudet liikunta-kulttuurisetelit, jotka pääsevät heti käyttöön.





Askartelu:

Ei mitään uutta. Nyyh. Nyt on lauantaina ja sunnuntaina vapaapäivät, joten mietin mielessäni,  että valmistanko uusien korttien pohjia eli painan kuvia ja väritän. Vai teenkö muutaman jo päässäni suunnitteleman mallikortin. Toivon tietysti, että ehtisin tehdä molempia, mutta katsotaan saanko tänne vihdoin jotain kuviakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti