perjantai 21. helmikuuta 2014

...HEPPENANNE...

... eli kaikki alkaa olla valmiina vain lähtöitkua vaille, kuten vanha sanonta kuuluu. Viime yönä näin jo untakin kisasta. Ainut huono juttu siinä oli (oliko sittenkin painajainen), että minä ISTUIN kierrostenlaskijan kanssa ja juorusin. Sitten lopuksi hämmästelin, että miksi minä tässä istun enkä ole kiertämässä rataa....

Ei vaan asiaan... "All my bags are packed I'm ready to go..."

Juuri äsken pakkasin kaikki mukaan tulevat vaatteet ja kengät laukkuun. Päätin vielä ottaa mukaan Aino -aamutossut paluumatkaa varten, jos jalat on ihan p---na.
Huoltopöytä on jo pakattuna autoon. Kuivamuona on suurimmaksi osaksi pakattuna. Jääkaapissa ja pakastimessa olevat kylmälaukkuun tulevat pakkaan sitten aamulla.


 
Tällaisen kasan otan omia muonia mukaan. Lisäksi on sitten vielä järjestäjien pasta x 2, puuro x1 ja muut tarjottavat. Toivottavasti vatsa ottaa vastaan ja antaa juosta.





Pakattuna on myös vaseliini, kylmävoide, peseytymistarvikkeet, lääkkeet ( ne vakituisesti käytettävät) yms. yms. Tavarat ovat tosin vielä vähän hajallaan osa yläkerrassa keittiössä ja osa alhaalla, mutta enköhän ne vielä samaan kasaan laita. Jotain pientä säätöä on esim. energiapatukoita pitää pilkkoa suupaloiksi ja sellaisia pieniä juttuja. Niitä tässä ilta mietitään ja hermostellaan. Säätiedotus pitää vielä katsoa, että tiedämme varata aikaa, jos se lumisade tulee jo aamulla.

En oikein pysty nyt keskittymään tähän kirjoittamiseen, mutta toivottavasti ehdin, jaksan ja muistan kirjoittaa alkuviikosta sitten paremmin.

Lopuksi se lupaamani nettilinkki tapahtuman seurantaan:

1. www.endurance.fi 
         - valitse ylimmäinen linkki juoksevan miehen yläpuolelta
              - ja sitten Endurance 24 h online seuranta

2. www.endurance.fi/24/2014/live/
          - tällä pääsee suoraan

Jos haluat voit lähettää kannustusviestin juoksijalle vasemmalla ylhäällä olevan linkin kautta. Kun lähetät minulle niin käytä Jaavia, koska juoksussa on myös kaima mukana. Näin tiedän, että viesti on minulle tarkoitettu.

Ei muuta kuin kaikkien tätä lukevien peukut pystyyn!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti