maanantai 3. helmikuuta 2014

HIENOINEN PETTYMYS...

...oli viikko 5. Jouduin nimittäin tekemään kovasti töitä, että sain tavoitteet täyteen. Hieman pelottaa, kun kaksi kovaa viikkoa vie tällä tavalla mehut. Toisaalta täytyy kuunnella kroppaa ja antaa periksi, kun tarve vaatii. Ja nyt kun aloitetaan "lähestymisvaihe" eli viikkokilometrimäärät vähenee, pitäisi kunnon kohentua.

Reporankana v. 2003 ekan maran jälkeen


Urheilu: 

Pettymys johtuu siitä, että jouduin lauantaina luopumaan zumba ja vatsa-peppu tunneista. Pohkeet olivat niin jumissa, että katsoin parhaimmaksi pitää lepopäivän. Pelkäsin nimittäin, että saan pohkeisiin jonkun vamman esim. revähdyksen. Vasen pohje oli jo torstaina hieman varoitellut juostessa. Johtui varmaan siitä, kun melkein suoraan töistä ja autossa istumisen jälkeen tempaisin vauhdilla juoksumatolle. Perjantainen 30km:n pitkä lenkki ei aiheuttanut muuta kuin tuon jäykkyyden pohkeissa. Vetelin matolla menemään totuttuun 28min. juoksua 2min. kävelyä tahtiin. Lisäksi testailin geeliä (yäk!) ja huomasin, että jotain pitää tehdä.  Lauantaina oli sitten jotenkin vetämätön olo. Olin joutunut/saanut tehdä muutoksia kalenteriini merkittyihin suunnitelmiin jo aiemmin viikolla. Tiistaisen toisen lenkin (10km) jaoin lepopäivälle torstaille ja sunnuntaille. Koska lauantaista tulikin lepopäivä niin sunnuntaina jaksoin yövuorosta huolimatta juosta 15km. Kävin ensin äidilläni A:lla tankkaamassa kalakeittoa, vispipuuroa ja laskiaispullaa. Alku 10km oli vähän tukkosta, mutta viimeinen 5km meni jo ihan hyvin. Viikko pulkassa.

Juoksua 100km
Punttia 40min.

Tammikuu:
Juoksua 395,50km
Kahvakuula+punttisali 3h 55min
Zumba 2h
Vatsa-peppu 2h



Askartelu: 

Tällä viikolla vain kaksi kertaa askartelupöydän ääressä. Ensimmäisellä kerralla testasin uusia kohokuviointilevyjä ja stansseja. Lauantaina, kun pidin lepopäivää ehdin hieman väritellä.




Kohokuviointilevyjä



Uudet kulmastanssit










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti