tiistai 11. helmikuuta 2014

NIINHÄN SE MENEE...

...että sateen jälkeen päivä taas paistaa. Vaikka tuo viikko 5 tuntui raskaalta niin kummasti heti maanantaina helpotti. Aamun 8km meni helposti. Ehkä johtui siitä, että tiesin edessä olevan "helppo" n. 70km:n viikko.

Urheilu:

Alkuviikosta ma-ti 26km ja sitten hieroja. Ke aivan vapaata ja to hieman kovempi punttitreeni, koska helpompi juoksuviikko. Loppuviikosta oli vähän säätöä noiden suunniteltujen kilometrien kanssa. Onneksi maanantailta oli vähän hyvää. Lauantaina yövuoron jälkeen tempaisin sellaisen kiivaan 8km ja sitten siskoni M:n ja miehensä P:n kanssa katsomaan jalkapalloa. Sunnuntaina viimeinen pitkä 26km säätöjä tehden.


Uudet kompressiosäärystimet

Sunnuntaina testasin uusia kompressiosäärystimiä. Eilen ensi kertaa jalassa pikkulenkillä ja nyt hiukan pidemmällä. Oikein hyviltä tuntuivat. Varsinkin matkan pidetessä vaikutus tuntui paremmin. Säärystimet ovat hauskat, koska ovat ihan lyhyet ja venyvät jalkaan laitettaessa. Puristus tuntuu enemmän juuri pohkeissa eikä niin paljon nilkassa.












Uudet GU -geelit testissä
Säärystimien kanssa samassa paketissa tuli testiin GU -geelejä. Juoksun aikana ehdin maistaa Strawberry-Banana ja Chocolate Outrage makuja. Mansikka-Banaani oli aika mieto, mutta ihan hyvä. Yllätys oli geelin paksu kiisselimäinen koostumus. Pusersin sitä heti suun täyteen ja sitten olikin "pureskelemista". Tuo suklaa olikin sitten iiihanaa. Aivan kuin suklaahyytelöä. Nam! Tosin sekin geelien tapaan tosi makeaa eli saattaa pitkässä juoksussa tehdä suolasen nälkää.


Askartelu:

Ylipolven säärystimet löysivät omistajan ja tulikin hyvää palautetta. Sain heti toisen tilauksen. Täytyy taas vähän suunnitella, kun tehdään kahden pään mukaan, minun ja tilaajan.
Muut askartelut ovatkin sitten jääneet pieneen näpertelyyn.

3 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa ! Kuva , kun olet saanut tilauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaaja menee näidne uusien kanssa Keski-Suomeen, joten toivotaan ettäsanaja maine leviää...;)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista