perjantai 22. huhtikuuta 2016

LÄHTÖITKUA VAILLA...

... eli tänään lähdemme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja hotelli Hiltonia, mutta otetaanpa asia kerrallaan.

The Aim Towards London Marathon:

 

 

Viimeinen viikko/ viikko 17


Viimeisellä viikolla oli juoksua enää minimaalisen vähän.


Viimeisiä viilauksia
Tiistaina reilu 5km rauhallisesti.
Torstaina piti olla vain 20min, mutta enhän viitsinyt edes pukeutua niin lyhyttä lenkkiä varten, joten venyi ihan 30minuuttiin. Lenkillä testasin vaatteita ja juoksuvyötä. Vaatesuunnittelu meni 3 kertaa uusiksi säänmuutosten vuoksi, sillä 2 viikkoa sitten luvatiin 16 astetta, viikko sitten 12 ja nyt vain 8-11. Kuvassa alaosa suunnitelman mukaan: juoksucaprit ja kompressiosukat. Yläosaan tulee luultavasti kevyempi pitkähihainen, mutta joudun siis ottamaan pitkähihaisen, jos asteita vain 8 ja vettä ilmassa. Perjantaina juoksin vain reilun 22min ja sekin räntä-ja reasateessa! No, hyvää harjoittelua sunnuntaita varten. Noita aurinkolaseja tuskin tarvitaan (mukana kahdet).










Perjantaina alkoi sitten pakkaaminen.

 
Juoksu-että vapaa-ajan vaatteita
Osan tavaroista olin jo kasannut valmiiksi, mutta pinkat vähän levisivät, kun piti vielä sovittaa ja valkata (valita).
 











Käsitavarareppu ja kitbag

Kyllä on paljon tavaraa, kun olemme normaalisti kulkeneet vain käsimatkatavaran kanssa. Nyt yritin jo valmiiksi lajitella ennen juoksua tarvittavat, juoksuun tarkoitetut, kitbagiin tarkoitetut, käsitavaraan, Suomessa hotellissa tarvittaviin jne...ja huh! Jaa, että mikä kitbag. Juoksijat saavat exposta numerolapun kanssa kitbagin (tavaralaukku), johon voi pakata juoksun jälkeen tarvittavat tavarat. Jälkeen siksi, että minä aion laittaa päälleni aamulla (+3 astetta) vanhan ensimmäisen juoksupukuni, vanhat hanskat ja kengät. Nämä sitten riisun ja laitan keräyslaatikkoihin ennen juoksua. Juoksun jälkeen olen varannut esim. lämmintä ja kuivaa vaatetta, pienen pyyhkeen, nenäliinoja yms. Juomia ja vähän energiaa saamme maaliin tultuamme järjestäjiltä.


 

 

Nämä on kaikki mun

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Matka-aikataulu:

 

Perjantaina, kun mieheni I on tullut töistä, syönyt ja ottanut päiväunet lähdemme ajelemaan kohti lentokenttä. Hotelliin kirjauduttuamme lähdemme syömään ja paluumatkalla käymme tekemässä lähtöselvityksen ja jätämme matkalaukkuni kentälle. Loppuilta menee rennosti sängyssä tv:tä katsellen.

Lauantaina herätys n.klo 5 ja varhaisaamiaiselle. Hotelli Hilton on ihan lentokentän vieressä ja pääsemme katettua reittiä nopeasti terminaaliin. Varaudumme kuitenkin ajallisesti turvatarkastukseen, jossa saattaa olla jonoja.

Lento lähtee klo 8.00 ja on perillä Heathrow´n lentokentällä klo 9.10 paikallista aikaa. Toivottavasti lento ei ole kauheasti myöhässä.

Lentokentällä tiemme mieheni kanssa eroavat. Meillä Vetikko Travelilaisilla on kokoontuminen tullin jälkeen tuloaulassa ja me nousemme bussiin, joka vie meidät kohti London Marathonin Expoa. Expo on ExCel´ssä, itä-Lontoossa. Royal Victoria Dock´ssa. Vielä ei ole tietoa kauanko Expossa viivymme, mutta jokainen jonottaa itse numerolappunsa ja mitä sitten niiden kanssa saadaankaan. Expo on iso alue ja esillepanijoita kymmeniä, joten siellä saisi jaloitella tarpeekseen, mutta juoksijat tietäen yritämme säästellä jalkoja sunnuntaita varten.


Strand Palace Hotel


Saamme hotellihuoneet vasta klo 14 jälkeen, joten käymme jättämässä laukut hotelli Strand Palaceen säilytykseen ja käymme syömässä matkanjärjestäjän suunnitteleman lounaan.











Tässä kohtaa kohtaamme taas mieheni I:n kanssa ja yritämme vaihtaa huoneita niin, että pääsisimme samaan huoneeseen. Katsotaan kuinka käy.

Loppupäivä on vapaata ja valmistautumista sunnuntaita varten. Koska emme onnistuneet saamaan lippuja lauantain FA-cupin jalkapallo-otteluun, saatamme mennä katsomaan jonkin musikaalin. Ehdimme katsoa matsin jossakin pubissa ja sitten musikaaliin, jos mieheni I on saanut metsästettyä liput iltapäivällä ennen kohtaamistamme. Tällainen iltaohjelma säästää jalkojani ja ehkä vie ajatukset sunnuntaista.

Koitan päivitellä blogia matkan aikana, mutta voipi olla, ettei aika ja taidot riitä.

2 kommenttia:

  1. Kun luen tätä, kisa on jo alkanut. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan. Joka taoauksessa Jaana on rautaa!!

    VastaaPoista