sunnuntai 10. helmikuuta 2013

HIKEÄ

Viikonloppuna sitten pukkasi hikeä. Askartelut jäivät lähinnä Photoshopin uudelleen opetteluun, jossa mieheni I teki taas kanssani töitä. Olin saanut muutaman kortin valmiiksi ja niitä, kun yritin saada nettisivuilleni, niin eihän se käynyt ihan helposti. Hikeä pukkasi. Jotta kortti näyttäisi hyvältä kuvassa, ei riitä, että se on hyvin kuvattu, vaan vaatii vielä töitä kuvankäsittelyssä. Sitä sitten lauantaina opiskelin niin, ettei oikealle askartelulle jäänyt aikaa.

Askartelu:

Tässä siis pari korttia, jotka siis vihdoin kuvattu ja siirretty nettiin.
Lisäksi ehdin lauantaina ennen ruokailua kasata tuon punaruusu kortin tapaisia kukkakimppuja tulevia kortteja varten. Mieheni I jyskytti vieressä juoksumatolla omaa urakkaansa.
Punaruusu
Aksu

Urheilu:

Lauantaisin aloitan aamuni liikkumalla n. 2tuntia 45 min. Setti koostuu seuraavasti: 4km juoksua Vehmaisten koululle. Siellä on ensiksi tunti zumbaa ja toinen tunti muokkaus/venyttelyä. Sitten taas juosten 4km kotiin. Repussa on paljon tavaraa, kun zumbaan tarvitaan aerobic-tossut, tanssihousut ja lyhyt hihainen paita. Lisäksi toiset sukat (kuivat) ja pitkähihainen paita muokkausta/venyttelyä varten. Vielä repussa kulkee pikku pyyhe ja juomapullo. Mielenkiintoista vaatteiden vaihtoa juoksuvaatteista tanssivaatteisiin ja vielä lämpimänä pitävät muokkausvaatteet ja taas vähän nihkeät juoksuvaatteet päälle. Mutta sitten voikin koko loppupäivän ihailla suoritustaan.
Lauantaiaamun kamat



Sunnuntaisin on ohjelmassa pitkä lenkki, joka siis tarkoittaa n.20-30km hidasvauhtista kestävyyttä harjoittavaa suoritusta.
Tänään piti, paino sanalla piti, juosta 25km, mutta jalat ja pää eivät kestäneet. Lähdin ulos klo 11.10 ja tein aluksi lumityöt, koska lunta oli yön aikana kertynyt n. 5 cm. Se kaikki oli myös juoksureitilläni kiitettävästi koko matkan. Ja lisää tuli koko lenkin ajan. Saatuani reilut 20km täyteen päätin, että tämä lumessa tarpominen saa vastata lumettomalla matkattua 25km ja lopetin. Ei kannata tässä vaiheessa vuotta vielä rikkoa jalkojaan huonossa kelissä. Kokemuksesta tiedän.
Säärystimet suojaavat nilkkoja lumelta ja lämmittävät

Sunnuntaihin kuului myös penkkiurheilua, koska suosikkijoukkueeni ManU  pelasi Evertonia vastaan. Mukavaa oli hyvän päivätyön tehneenä katsella 2-0 voittoa ja pistellä laskiaispullaa (itseleivottua) kahvin kanssa. 

Yleistä:

Voi olla, että ensi viikolla lomailen, joten odotettavissa on askartelua ja urheilua riittävästi. Autshh!


2 kommenttia:

  1. Ihanat uudet kortit olet väkästänyt <3 !
    Mutta noita kamalia kirjain/numerotunnisteita tänne kommentoitaessa inhoan - mulla kestää aina ikuisuuden, ennenkuin menee oikein - mikä lienee lukihäiriö !

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hitaasti niitä uusia malleja tulee, kun on kaikenlaista. Jep, noi tunnisteet on ihan kamalia.

    VastaaPoista