tiistai 19. helmikuuta 2013

INSPIRAATIO...

... iskee usein yllättäin. Maanantaina, kun mieheni I oli lähtenyt iltavuoroon, leiriydyin askartelemaan. Aluksi tein sellaisia "hanttihommia" eli valmistelin materiaalia - ja sitten se iski. Inspiraatio. Kohta pöydällä oli erilaisia versioita, joista sitten valitsin kolme kukkakorttia valmistukseen. Siinä sitten valmistui samalla yksi uusi Aksu (lila), joka oli vain kokoamista varten ja pääsiäiskorttikin on kohta tuotantoa vailla.

                                                                         
Saadakseni nämä näytille niin tänne kuin myös nettisivuille pääsin opettelemaan uuden kameramme käyttöä. Sekin jonkin sortin askartelua ja kiinnostavaa.

 

 

Urheilu:  

Kuten sunnuntaina luitte olen ilmoittautunut Oxroadultra kisaan ja liikuntasetelit postitin eilen. Niin, tähän kisaan voi osallistumismaksun suorittaa liikuntaseteleillä. Hienoa. Osallistumismaksu on 100 euroa, jos maksaa ennen 28.2. Lisäksi juoksijakortilla (Juoksijalehden tilaaja) saa 5 euron alennuksen. Maksoin siis tulevasta riemusta 95 euroa. Tai oikeestaan työnantaja maksoi : ). Kiitos siitä. Eilen inspiraation iskettyä pidin askarteluillan enkä siis treenannut lainkaan. Tänään sitten juoksin 8km ja tein 45min kahvakuulaharjoittelun sekä kunnon venyttelyt. Sen päälle oli mukava lähteä hierojan käsittelyyn. Ai että teki taas mukavaa. Tällä hetkellä käyn kerran 2 viikossa hierojalla ja kevättä/kesää kohti täytyy tiivistää. Viime vuonna laistoin hierojasta talvella ja se oli osasyynä plantaari faskiittiin. Sen hoitoon annankin vinkkejä jonain päivänä. Itse joudun nyt kilometrimääriä lisätessä tarkkailemaan jalkojen kuntoa koko ajan.

ORU: 

Hieman vajaa 6 kuukautta on tulevaan koitokseen ja suunnitelmia tehdään koko ajan. Tällä hetkellä siis kerätään kilometrejä ja kohennetaan lihaskuntoa. Koska tammikuussa sain jo n. 230km juostua, uskaltuduin ajattelemaan tosissani osallistumista ORU:n.
Nyt sitten menen sellaisella perinteisellä jaksotuksella, että 2 kovaa viikkoa ja 1 helppo viikko. Kaksi edellistä viikkoani meni 70km ja 81km, joten tämä viikko menisi johonkin 60km. Sitten huomasin, että sunnuntaina on taas Kotirataultran aika. Se tietäisi 50km:n juoksua, mutta onneksi 25km:n suorituskin hyväksytään. Luulen jääväni tuohon 25km:n. Täytyy vielä odotella onko juoksuseurasta ketään lähdössä yhteiselle lenkille vai meneekö yksin lumessa rämpimiseksi. Se on sitten taas Autshh!                                                    

2 kommenttia:

  1. Moro! Nyt varmaan saan tämän vastauksen lähetettyä, kun on mahdollista kommentoida nimettömänä! Onpa taas tytöllä mahtavat juoksuideat menossa. Jutellaan niistä sitten sunnuntaina!! Vellamon tonttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntaina on varmaan kiva taas nojatuolimatkustella Hervannassa....

      Poista