tiistai 12. helmikuuta 2013

HIMOA

Eilen iski oikein järjestelyhimo  ja se jatkui vielä tänäänkin - ihme kyllä. Innoituksena CD-telineet, jotka tulivat postissa vihdoin eilen. Olin ne jo tammikuun lopussa "huutanut" Huuto.netistä, mutta toimitus hieman kesti. Koska taloudestamme puuttui sopivat ruuvit, jouduin tyytymään kaapin ja lipaston siivoukseen eilen.

Tämä toimii
Mieheni I hommasi tänään ruuvit ja hoiti ruuvaushomman. Minä sitten siirtelin  valmiiksi
täytetyt CD-kotelot paikoilleen. 










 

 

 

Askartelu: 

Tämän päivän askartelut jäivät eilen tulleiden uusien leimasimien valmisteluun. 
Kiinnitin ne pehmusteeseen ja
varastoin CD-koteloihin, jotka sain nyt siististi telineisiin.
Vielä pitää tehdä koteloihin nimitarrat, jotka kertovat mitä koteloissa on, niin oikeat leimasimet löytyvät sitten helpommin.  Ehdin vielä valmistaa yhden ruusukortin.

 

Urheilu:

Tänään kävi hauskasti, kun suoritin päivän urheiluannosta. Olin eilen pitänyt vapaapäivän ja suunnittelin tälle päivälle joko yhtä pidempää tai kahta lyhyempää settiä. Kun mieheni I lähti kohti kuntosalia ja kauppaa, eikä minua kutsunut hangessa kahlaaminen yhtään, päätin hypätä juoksumatolle. Iiiihana keksintö tuo juoksumatto ja taulu-tv ja sisätilat ja tuuletin ja..ja..ja.. Ei muuta kuin "Lääkärit" kertomaan kuinka pysyt nuorena ja hyväkuntoisena ja jalkaa jalan eteen. Sitten vaihtelin kanavia ja osuin amerikanversioon "Suurin Pudottaja". Koska oli pakko katsoa ohjelma loppuun, kipaisin 12 km. No hyvä, siinähän se päivän annos tulikin kerrasta.
En tiedä mikä nykyään on, mutta kaikki dieetti-, kuntoilu-, intoilu- yms. ohjelmat uppoo. Jotenkin toisten itsensä ylittäminen kannustaa minuakin yrittämään. 

 

Yleistä:  

Vähän tuntui hukkaan heitetyltä tuo 12 km juoksu, kun iltapäivällä vetelin kaksi lautasellista hernekeittoa laskiaistiistain kunniaksi. Ja mieheni I odottelee parhaillaan saunakahvia ja laskiaispullia. Joten huomenna taas hikoillaan ja sekoillaan...autssh!

 







2 kommenttia:

  1. Mä kans välillä juutun noihin ohjelmiin - tosin en ole huomannut niillä vaikutusta tekemisiini , kuvittelen kai , että pelkästään katsominen vaikuttaa myönteisesti kunnon kohoamiseen ja painon laskuun ;) No, olenhan sen salikortin sentään aktivoinut!

    VastaaPoista
  2. Lueskelin, että salikorttisi on ollut ahkerasti käytössä ja proteiinit oikeaoppisesti päälle.

    VastaaPoista