torstai 14. helmikuuta 2013

YSTÄVÄNPÄIVÄ...

 ...on mielestäni alkuperäisenä amerikkalaisena versiona viehättävä. Ajatteleppa, jos olisit teini-ikäinen ja saisit lähettää jollekin ihastuksellesi salaisen ihailijakortin. Siihen voisi laittaa ihan pienen vinkin keneltä kortti on, jota tuo hölmö ihastuksen kohde ei kuitenkaan hokaisi ; ) Asian toinen epämieluisa puoli olisi sitten tuo omien saatujen korttien määrä. Tenavat -sarjakuvassa Jaska Jokunen ei koskaan saanut Valentinuksenpäivä kortteja ja se masensi häntä. Suomessa Ystävänpäivää pidetään kovin kaupallisena. Itse olen miettinyt kyseistä päivää siten, että ajattelen silloin aina rakkaitani ja ystäviäni. Toinen hyvä puoli on se, että tunnen aina pienen pistoksen omassatunnossani ja lähellä Ystävänpäivää tai sen jälkeen yritän järjestää tapaamisia ystävieni kanssa. Joten treffikutsuja odotettavissa!

Tänään haluan siis muistaa kaikkia rakkaitani ja ystäviäni.

Mieheni I on ystäväni, tukijani, ymmärtäjäni, hillitsijäni ja rakas.

Perhe on minulle hyvin tärkeä. Perheeseeni kuuluu mieheni I:n lisäksi äitini A ja siskoni M perheineen (H&P). Appivanhempani T&T ja mieheni I:n sisko A perheineen. Siinä ydinporukka, jolta saan voimaa ja tukea. Jos on murheita, niin aina voi jakaa ne perheen kesken. Ja he tukevat. Jos ei välttämättä halua jakaa, niin pidetään kokoontuminen hyvän ruuan ja juoman kera, niin ikävät asiat unohtuvat. Aina kannustava ja huoltakantava tukiverkkoni,  ajattelen teitä Ystävänpäivänä.

Ystäväni E, ikiaikainen lapsuusystäväni. Meille koko elämämme on yhteistä matkaa. Nykyään tapaamme harvemmin, mutta aina on kuin olisimme juuri eilen jutelleet. Sinulle tulossa kutsu askartelemaan ja jäätelölle : )

Ystäväni T, luotettava tuki, turva ja apu. Sinulle voi kertoa, vaikka mitä ja mitään et ihmettele ja asiat pysyvät takanasi. Sinä autat aina tarvittaessa. Ymmärrät myös omituisuuksiani. Treffikutsua tulossa : )

Ystäväni H, viimeisenä vaan ei vähäisimpänä uusin ystäväni ja sinäkin jo vuosien takaa. Sinulta olen saanut monet hyvät neuvot ja vinkit. Kohta ollaan taas työkavereitakin. Mehän tehtiinkin jo treffit : )

Mielessäni ovat myös kaikki muut ystäväni. Opiskelukaverit, työkaverit, harrastuskaverit, bloginlukijat yms. kaikille teille:


Hyvää Ystävänpäivää!


     

                                                 

4 kommenttia:

  1. Kiitos <3 ! Hyvää ystävänpäivää teille molemmille! Meillä on hyvä porukka ja monet mukavat yhteiset hetket , suku ei aina ole se pahin;) terveisin se A perheineen

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ystäväni J kauniista sanoistasi. Tunne on molemminpuolinen. Sinä se aina jaksat yllättää, hieno blogi! Laitoin sen heti kirjanmerkkeihin seuratakseni askartelujasi, urheiluasi, taitoasi, sekoiluasi, hikeäsi ja himoasi. Ja minä jäin koukkuun. :) Mistä saatkin kaiken energiasi, voisitkohan lähettää sitä minullekin vähän?
    Hyvää ystävänpäivää sinulle ja miehellesi I:lle sekä kaikille muillekin mainitsemillesi kirjaimille.
    Nähdään! Sydämellisin terkuin T.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että löysit tänne. Kuten huomaat sivut vielä kehitysvaiheessa, mutta toivottavasti jaksatte seurata kehitystä.

      Poista
    2. Hiljaa hyvä tulee, eihän mikään heti valmista ole, vaan tehdessä kehittyy. Mielestäni sivut ovat hyvät jo nyt, mutta kokemuksesta tiedän, että eihän sitä itse koskaan ole täysin tyytyväinen omiin aikaansaannoksiinsa.

      Poista