perjantai 8. helmikuuta 2013

KOUKKU...

... ja miten siihen jäädään? Jos aloitat jotain uutta ja siihen tulee Himo, niin koukussa olet. Näin minulle käy yhtenään. Koukku, kuten esim. virkkuukoukku. Äiti opetti aikoinaan virkkaamaan ja kutomaan. Koukussa. Otetaan paperia, sakset, leimasimia, värejä..koukussa. Juostaan eka maraton ja koukussa. Nämä kaikki tietävät hikeä ja himoa.

Lueppa sitten miehesi siskon blogia http://www.anneaulikki.blogspot.fi/ ja vähän muitakin... koukku. Ja täällähän sitä ollaan rakentamassa omaa blogia.

Koska likikään kaikki ihmiset eivät voi sietää urheilua tai liikuntaa, olen päättänyt pelastaa vain askartelusta ja käsitöistä pitävät siten, että jaan kertomukseni aina kahteen osaan otsikoilla 
Askartelut ja Urheilu. Ei sitten tarvi haaskata aikaansa turhaan hikoiluun paperin tai lenkkareiden kanssa.

  

Askartelu: 

Minulla on siis harrastuksena askartelu ja käsityöt. Koska perheen ja ystävien paikat pullistelevat kaikenlaisia töitäni päätin aloittaa niiden myymisen. Koska viime vuonna jäin koukkuun korttien valmistamiseen perustin nettisivut www.jaavinkortit.fi , jossa on näkyvillä joitakin kortteja yms. Ennen joulua myinkin jo joulukortteja ja nyt yritän valmistaa muita korttimalleja myyntiin. Tosin tämä ilta menikin tämän sivun valmistamiseen. Muutama korttimalli on valmiina kuvattavaksi, mutta totesin tuossa alkuillasta, että luonnonvalo on ehdottoman tärkeä ja kuvaaminen jääkin siis huomiseen. Palataan siihen asiaan huomenna.


Urheilu:

Vuonna 2003 juoksin ensimmäisen maratonini noin vuoden harjoittelun jälkeen. Sen jälkeen olen juossut 30 maratonia ja lukuisan määrän eripituisia lyhyempiä matkoja. Ultrajuoksuun siirryin vuonna 2010 ja nyt olen juossut 3 kertaa 100km, 2 kertaa 6 tunnin ja kerran 12tunnin ultrajuoksua. Muistaakseni. Viime vuonna kärsin ensimmäisen kerran jalkaongelmista ja eniten vaivaa aiheutti plantaari faskiitti. Kilometrimäärät jäivät hiukan pieniksi. Tämän vuoden tavoitteestani ja siihen harjoittelusta kerron vaikka sunnuntaina.


Yleistä:

Toivottavasti tulette nauttimaan vuodatuksistani niin askartelun kuin urheilunkin saralla. Tulevaisuudessa siis tiedossa autshh!


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogimaailmaan myös kirjoittajaksi ! Sullakin tuo sanallinen arkku on sen verran pullollaan, että siitä piisaa muillekin ;) Ja kunhan pääsen oikealle koneelle ( tietsikka rikki ja läppäri Santella - tietysti ) liityn oitis lukijaksi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletkin ensimmäinen lukijani, varsinainen, koska mieheni on ollut oikolukija ja testeri. Vaatii vielä vähän viilausta sivut ym, mutta tästä se lähtee.

      Poista